KADA TOČNO ĆEŠ UPOZNATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA!? Izaberi LJUBAVNI PAR i SAZNAJ SVE što te zanima!!

KADA TOČNO ĆEŠ UPOZNATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA!? Izaberi LJUBAVNI PAR i SAZNAJ SVE što te zanima!!

26 ožujka, 2022 0 By Admin

DRUGA SLIKA:

Teško poklanjate svoje povjerenje drugima, jer ste nebrojeno puta bili povrijeđeni. Ljubav vam je mnoge boli zadala. Kad ste najviše vjerovali u ljubav i osobu sa kojom ste bili, ispalo je da je ta osoba zaslužila sve samo ne vaše povjerenje.

Podigli ste zidove oko sebe, sebe zavili u oklop i gotovo da ste prestali vjerovati u pravu ljubav. Ispada da su to sve samo neke površne i prolazne veze koje se zasnivaju na svemu, samo ne na iskrenim osjećajim i iskrenoj ljubavi. Vi ljubav shvaćate veoma ozbiljno, a to je i posve ispravno.

Vama ljubav znači poštivanje i uvažavanje. Ljubav vam znači vjernost i pažljivost prema partneru. Ne stavljate svaki put svoje želje ispred partnerovih. Baš naprotiv, češće ste postupali protiv svojih želja u svrhu da uvažite i ispoštujete partnerove želje.

Na žalost, prema vama se tako nisu odnosili, pa i ne čudi što ste gotovo prestali vjerovati u pravu ljubav. Ali sretna zvijezda je uz vas ovaj put. Sretna zvijezda vam šalje ljubav i osobu onakvu kakvu od uvijek želite. Vi ćete vrlo uskoro upoznati osobu za koju ćete već od početka vidjeti da joj je jako stalo do vas.

liknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Tako nešto se ne može sakriti isto kao što se ne može sakriti kada ljubavi nema. Naredni period za vas će biti u znaku ljubavi, jer ćete imati osobu koja će se svim silama truditi da zadobije vašu ljubav i vas.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3