NEDELJNI HOROSKOP od 25. 03. do 01. 04. – Nakon MNOGO problema, OVIM zodijacima dolazi 7 dana SREĆE – VRIJEME JE da se ŽELJE OSTVARE, a PROBLEMI RJEŠE!

OVAN

U Indiji postoji cigansko pleme gdje se smrt slavi i smatra jednim od najsretnijih događaja. Stvari mogu izgledati kao da su naopačke, ali sustav uvjerenja se razlikuje od osobe do osobe i uvijek se može nešto naučiti iz perspektiva koje nisu vaše. Imate važne stvari na umu i želite ih riješiti zdravim dijalogom.

Brzo se približavaju novi rokovi. Vrijeme je da dobijete malo brzine i pripremite se za izazove koji vas čekaju na putu. Spremni ste i puni energije za svaki novi projekt ili pothvat, gledajući na to kao na avanturu.

Ovotjedna afirmacija: “Život je zabavan.”

 

BIK

Početak tjedna donosi vam više prošlih problema na tanjur, kao da vam prošlosti već nije dosta. Kretanje dalje neće biti lako dok ne pronađete onu autentičnu potrebu koja vas je mučila i vukla unatrag kada ste htjeli napraviti sljedeći korak u novom smjeru. Postoje situacije koje ne predstavljaju prijetnju vašem sustavu, ali ih možete smatrati prijetećima ako previše uznemiruju vaš unutarnji svijet.

Da biste pronašli unutarnji mir, meditirajte i razmišljajte o duhovnim praksama koje su vas jednom dovele u dodir s osjećajem smirenosti. Čuvati sebe ne znači izbjegavati stvari koje su uzbudljive i različite od onih koje ste imali kao dio svoje rutine neko vrijeme.

Ovotjedna afirmacija: “Govorim iskreno i iz srca.”

 

BLIZANCI

Misli su brže i nove ideje se brzo približavaju i prebacuju se s jedne na drugu unutar vašeg uma. Ipak, tamni oblaci mogu vas zaokupiti ako se ne usredotočite na svakodnevne stvari koje vam izmame osmijeh na lice i čine da se osjećate voljeno i sigurno. Zapitajte se je li stvarnost vaših okolnosti tako teška koliko bi vaše pretjerano razmišljanje moglo učiniti na tom putu.

Vaš partner ili voljena osoba očekuju brze promjene i mogli biste se naći upleteni u njihov posao, pomažući im kada stvarno trebate pomoći sebi. Najprije implementirajte promjene u svom svijetu, prije nego pokušate drugima pružiti slobodu koju još niste dobili.

Ovotjedna afirmacija: “Slobodan sam izabrati smjer.”

 

RAK

Ugodna hrana i ugodne navike lako preuzimaju kada vam bude ugodno i kada vam je umu potreban odmor. Ipak, skrivanje od vaših stvarnih misli neće pomoći i trebali biste otići i nastaviti se kretati kako biste očistili svoj unutarnji svijet od ostataka iz prošlosti.

Predugo se držite za nešto čega više nema. Do kraja ovog tjedna mogli biste osjetiti nalet slobode i osobnog prostora, nakon što ste se hrabro suočili sa svojim demonima, spremni da prijeđete u novu fazu svog života.

Ovotjedna afirmacija: “Ja sam hrabar.”

 

LAV

Puno posla treba obaviti. Čak i oni na odmoru imaju važne stvari na koje treba obratiti pažnju kada je u pitanju njihova rutina i način na koji se osjećaju u vlastitoj koži. Počinje se pokazivati ​​zanemarivanje koje se događalo dok ste se gurali preko određenih granica. Treba vam vremena da se usredotočite na sebe i vidite što možete učiniti da poboljšate svoje opće dobro.

Napredak je spor, ali postojan. Nećete imati ništa protiv da se osvrnete na riječi i emocije iz svoje prošlosti sve dok postoji poruka koju treba prepoznati i lekcija koju još treba naučiti. Napravite zdravu vremensku liniju, odredite prioritete i napravite korak unatrag tamo gdje smatrate da je potrebno.

Ovotjedna afirmacija: “Odmoran sam i siguran.”

 

DJEVICA

Neke su ideje jednostavno bolje od drugih. Raspoloženi ste za inovacije i nove perspektive koje će omogućiti brz i lakši napredak. Ipak, morate koristiti iste temelje na kojima ste radili godinama, a to bi moglo postati problem ako ste se neko vrijeme zaglavili držeći se za disfunkcionalne sustave i strukture.

Napravite korak unatrag da popravite ono što je pokvareno, svjesni da će to omogućiti da nešto novo uđe u vaš život, ali budite spremni krenuti dalje čim se otvore vrata ispred vas. Nema razloga gubiti vrijeme na nesigurnosti i mutne stvari koje zapravo ne služe nekoj široj svrsi.

Ovotjedna afirmacija: “Spreman sam graditi svoju budućnost.”

 

Nastavak na idućoj stranici…

NEDELJNI HOROSKOP od 25. 03. do 01. 04. – Nakon MNOGO problema, OVIM zodijacima dolazi 7 dana SREĆE – VRIJEME JE da se ŽELJE OSTVARE, a PROBLEMI RJEŠE!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top