LUTANJU DOLAZI KRAJ! – OVA 3 ZNAKA će u APRILU pronaći LJUBAV SVOG ŽIVOTA!

LUTANJU DOLAZI KRAJ! – OVA 3 ZNAKA će u APRILU pronaći LJUBAV SVOG ŽIVOTA!

21 ožujka, 2024 0 By Admin

BIK

Veoma ste tvrdoglava osoba koja u većini slučajeva sluša samo sebe. Ne tako davno, mogli ste ostvariti neke ljubavne veze, no niste. Niste zato što imate svoje predstave kakav vaš partner treba biti. Previše gledate sitnice i  uvijek ste tražili partnera po nekim svojim mjerama.

Vaši kriteriji su prilično visoki. To je najveći razlog zašto do sada još niste pronašli nekoga sa kime bi ostvarili ljubavnu vezu i pronašli zajedničku sreću. Mnogo osoba je u vas bilo zaljubljeno, no vi niste mnogo obraćali pozornost na to, jer vam se te osobe nisu sviđale.

U narednom vremenu, jedna osoba ući će polaganim stopama u vaš život. Ovog puta se nećete previše dvoumiti. To će biti obostrana ljubav na prvi pogled. Ta osoba imat će sve ono što ste vi tražili u svom budućem partneru. S vremenom shvatit ćete da je to zapravo vaša srodna duša.

Imat ćete dosta slične poglede na život i jako slična razmišljanja, kao i stvari o kojima ćete moći rado razgovarati. Pratit će vas ljubavna sreća, te ćete napokon nakon mnogo vremena biti sretni kao nikada.

Ovog puta ta ljubavna sreća koja će vas pratiti, zauvijek če ostati u vašem životu. Očekujte jako puno lijepih trenutaka sa tom osobom i život kao iz bajke.

VODOLIJA

Vrlo ste emotivna osoba i sve primate previše k srcu. Vaš zadnji raskid sa vašom voljenom osobom vrlo teško ste prebrodili, te vas je tuga mnogo vremena pratila u životu. Vama je potrebna osoba koja će vam pružiti veliku ljubav i koja će vam biti velika potpora i oslonac u životu.

Takvu osobu vi želite i zaslužujete. U bliskoj budućnosti možete očekivati jednu novu osobu u vašem životu. Osobu koja će vas oboriti s nogu odmah pri prvom pogledu. Pred vama će biti osoba u koju ćete biti ludo zaljubljeni, a vi ćete odmah znati da je to prava osoba za vas.

Ta osoba ima sve što je vama potrebno. Obostrana ljubav će vladati, a vi ćete sjati od sreće. Vašoj sreći neće biti kraja. Ubrzo ćete shvatiti da je to vaša srodna duša koju ćete htjeti u istom trenu imati kraj sebe.

 

ŠKORPIJA

Veoma ste emotivna osoba koja nikada nije mogla trpjeti laži i prevare u vezi. Uvijek ste birali loše partnere koji vam nisu pružali dovoljno ljubavi. Sreća tada nije nikako bila na vašoj strani i mnogo puta ste zbog toga znali ispaštati.

Ljubav je ponekad veoma slijepa čak da niti sami ne primijetimo da smo sa nekim tko nas uopće ne cijeni niti malo. U narednom periodu možete očekivati jednu osobu u vašem životu. Ta osoba će prepoznati sve vaše kvalitete, te će se ludo zaljubiti u vas. Ljubav će biti obostrana. Oborit će vas sa nogu te ćete u istom trenutku poželjeti imati tu osobu kraj sebe.

Očekujte mnogo lijepog provedenog vremena sa tom osobom. Putovanja i izleti će vas još više zbližiti te vam pokazati prave čari života kojeg vodite. Ljubavna sreća će vas čuvati i usmjeravati na neke prave korake i puteve kojim biste trebali krenuti. Znat ćete samo za sreću. Brige nećete imati, te će vas to svakodnevno ispunjavati u vašim životima.