DNEVNI HOROSKOP za 25. Mart: Jednog znaka čeka NOVI POČETAK i NOVA PRILIKA!

dnevni horoskop

OVAN

Dnevni horoskop: Mogli biste biti inspirirani da stupite u kontakt s daljom rodbinom. Možda imate usamljenu pratetu kojoj treba društvo. Mogao bi je nazvati i dogovoriti se za lijep ručak s njom. Ona će cijeniti vašu pažljivost i vaše druženje. Ili možda već neko vrijeme niste posjećivali baku i djeda. Možda ćete uživati ​​svratiti da ih vidite i da im posvetite ljubaznu pažnju.

 

BIK

Mogao bi vas privući netko tko je logičan i praktičan. Možda ćete započeti razgovor sa susjedom. Iako ovu osobu možda ne poznajete dobro, budite otvoreni za istraživanje prijateljstva s njom ili njim. Mogli biste otkriti da vas dvoje dijelite mnogo sličnih pogleda. Uživat ćete razgovarati s nekim tko ima iskren, realističan pristup životu. Njihov utjecaj na vas mogao bi biti vrlo prizeman.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Dnevni horoskop: Ne volite da vas zamjere, a kada se netko ne slaže s vama oko nečega, skloni ste to shvatiti vrlo osobno. Ponekad vidite da je druga osoba idiot, ili čak neprijatelj. Velike su šanse da nijedno od ovoga nije slučaj. Danas biste trebali paziti na svoj ego ako se ne slažete. Ne isplati se započeti rat zbog povrijeđenih osjećaja!

 

RAK

Danas se u zraku osjeća iskušenje koje će vas natjerati da sudjelujete u stvarima za koje znate da su loše za vas. Na jednom ramenu imate vraga, a na drugom anđela: odluka je vaša. Što god na kraju odlučite, znajte da ste odgovorni za posljedice svojih postupaka. Nije pošteno kriviti nekoga drugoga za položaj u koji ste se sami doveli.

 

LAV

Dnevni horoskop:  Možda ste vi društveni leptir. Mogli biste prisustvovati društvenim okupljanjima i obiteljskim proslavama. Možda ćete lutati s jedne zabave na drugu, piti šampanjac i jesti ukusnu hranu. Samo se pobrini da imaš prijatelja koji te može odvesti kući! Mogli biste biti malo ošamućeni, ne samo od alkohola, već i od samog intenziteta društvene aktivnosti. Stoga pokušajte ne pretjerati!

 

DJEVICA

Danas se poziva na vašu meku stranu. Možda vas privuče nečiji osjetljivi, senzualni dodir. Ipak, pazite da se ne opečete. Nakon što se stvarno upletete u situaciju, možda više neće biti povratka. Možda ćete se naći u dubokom kraju bez spasa koji bi vas spasio osim ako ne budete oprezni i poduzimate potrebne mjere opreza u svakom trenutku.

 

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 25. Mart: Jednog znaka čeka NOVI POČETAK i NOVA PRILIKA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top