LJUBAVNI PROLJETNI HOROSKOP: Detaljne ljubavne ASTRO PROGNOZE o LJUBAVNOJ SUDBINI SVAKOG ZNAKA od 20. marta do 21. juna

LJUBAVNI PROLJETNI HOROSKOP: Detaljne ljubavne ASTRO PROGNOZE o LJUBAVNOJ SUDBINI SVAKOG ZNAKA od 20. marta do 21. juna

17 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Vaš će ljubavni život ovog proljeća biti vrlo šaren, što ne čudi, jer kod vas rijetko kad stvari budu crno-bijele. Ako nekoga pikirate, vjerojatno ćete biti malo suzdržaniji nego inače i možda nećete htjeti otvoreno priznati svoje osjećaje prema njemu, kao što bi to napravili prije nekoliko mjeseci. Ako ulazite u proljeće kao samci, vaš status veze mogao bi se vrlo brzo promijeniti! Vjerojatno ćete upoznati nekoga savršenog za vas u drugom dijelu godine; netko tko će te voljeti takvu kakva jesi. Kako uzbudljivo!

 

BIK

Neki stari plamenovi mogli bi se ponovno pojaviti tražeći drugu priliku, stoga budite vrlo oprezni i razmislite zašto stvari nisu uspjele prvi put; možda su vaše osobnosti i pogledi na život bili previše različiti? Ako ste slobodni, ovo će vam biti sjajno razdoblje i ono u kojem ćete ostati vjerni sebi i ne mijenjati se ni zbog koga! Bez obzira na vaš status veze, ova sezona bit će puna ljubavi, bit ćete okruženi svojim prijateljima i obitelji, a oni će zauzvrat pomoći u podizanju razine samopouzdanja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Za vas će proljeće biti sve u vezi ekspanzije, rasta i isprobavanja novih stvari. Načela širenja i rasta također se primjenjuju na vašu grupu prijateljstva i vjerojatno ćete steći mnogo novih prijatelja početkom godine. Ako ste u vezi ili izlazite s nekim, nećete se sramiti otkriti svoje osjećaje svom partneru i pokazati mu pravu sebe. Ako ste u dugoj vezi, stvari mogu postati malo dosadne i ponavljajuće, stoga nemojte oklijevati protresti stvari kako biste održali plamen živim. Ako ste slobodni, pripremite se da dobijete ozbiljnu pažnju, pa čak i upoznate posebnu osobu.

 

RAK

Ovo vam razdoblje može predstavljati neke probleme u vezi, ako se pojave, pokušajte ih riješiti što je prije moguće kako biste ograničili bilo kakve trajne posljedice. Ako ste samac, možete se veseliti susretu s nekim u ovom razdoblju, ali svakako slijedite naš savjet i nemojte prerano vršiti prevelik pritisak na vezu. Prevelik pritisak ima tendenciju da preplaši ljude. Pokušajte ne biti previše zahtjevni i pričekajte da stvari krenu svojim prirodnim tijekom.

 

LAV

Ako ste u vezi, možda će vam rutina malo dosaditi i trebat ćete malo spontanosti. Zašto se ne biste pokušali uklopiti u romantične vikende u prekrasnom okruženju kako biste ponovno zapalili vatru? Što god da se dogodi, nemojte odustati od svoje veze, imate dobru stvar za kojom mnogi drugi žude. Ako ste slobodni, bit ćete puni samopouzdanja tijekom ove sezone i nećete se ustručavati krenuti u grad s prijateljima subotom navečer! Bit ćete spremni pronaći nekoga i nećete biti razočarani na kraju godine.

 

DJEVICA

Ova sezona će se u velikoj mjeri usredotočiti na to da procjenjujete svoje odnose i prelazite sa svih negativnih ili toksičnih; bilo na poslu ili u krugu prijateljstva. Nakon što zaboravite na toksična prijateljstva u svom životu, ostat ćete s bližom i stabilnijom grupom prijateljstva. Ako ste slobodni, zapamtite da ste vrlo slobodoumna osoba, spremna na ljubav, ali čekate da se pojavi prava osoba.

VAGA

Proljeće sastojat će se od toga da istražuju svoju dušu kako bi saznali što žele od života. Bez sumnje ćete biti manje druželjubiva i dostupna, radije ćete provoditi vrijeme radeći na sebi, ali ako odlučite provoditi vrijeme s drugima, to će biti s ljudima kojima možete vjerovati. Osobe rođene u ovom znaku su osjetljive i trebaju se osjećati ugodno kako bi nekome otvorile svoja srca. Ako ste u vezi, iskoristite godišnje doba da se zbližite s partnerom. Neudate vjerojatno neće upoznati svog šarmantnog princa, no ponovno će otkriti užitak flerta.

 

ŠKORPIJA

Ako ste slobodni, to će biti vrlo plodno vrijeme za vas u smislu upoznavanja novih ljudi. Proljeće ćete započeti osjećajući se sjajno, a vaše samopouzdanje i stav koji voli zabavu pomoći će vam da privučete mnogo obožavatelja. Ipak, savjet je da ljubavni interesi ljudi koji se čine previše dobrima da bi bili istiniti vjerojatno jesu. Ako ste u vezi, stvari bi mogle biti burne za vas i vašeg partnera i mogle bi zahtijevati da razmislite o svojim postupcima kako biste spasili svoju vezu.

 

STRIJELAC

Neke svoje veze procijenite kao korisne, a druge kao negativne na vas; naučit ćete kako ih točno procijeniti kako godina odmiče. Ako ste u novoj vezi, dat ćete sve od sebe i htjet ćete impresionirati svog novog partnera, međutim, jedan savjet, budite oprezni s partnerima koji su previše materijalistični i obećavaju vam svijet. Ako ste slobodni, nećete ostati sami predugo! Uskoro ćete upoznati nekoga vrlo emotivnog i strastvenog za život, ova zajednica bi mogla biti početak nečega posebnog!

 

JARAC

Ako ste u stabilnoj, dugotrajnoj vezi, stvari će tako i ostati, a bit ćete sretni kada znate da neće biti većih problema tijekom cijele godine. Kada treba priznati svoje greške, potrudite se i prihvatite neku krivnju. Samci možda nisu potpuno spremni uskočiti u vezu, ali ako im se nađe netko savršen, mogli bi se predomisliti!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Možete se radovati svojim osjećajima prema svom partneru ili čak novom ljubavnom interesu koji se produbljuje i razvija. Ako ste slobodni, veza bi mogla proizaći iz dobro uspostavljenog, dugogodišnjeg prijateljstva. Ovo je najbolje razdoblje u kojem možete prijeći iz kratkotrajnih, spontanih veza i tražiti nešto ozbiljnije i trajnije. Za samce, ova sezona će vas još više približiti vašoj obitelji i ojačati vaše veze. Ako ste u vezi i još nemate djecu, mogli biste razmišljati o proširenju obitelji! Uzbudljive stvari se spremaju.

 

RIBE

Sljedećih nekoliko mjeseci bit će emotivni, posebno na ljubavnom planu. Stvari će biti vrlo nestabilne u vašim odnosima, što bi onda moglo dovesti do mnogih promjena. Ako ste slobodni, nemojte se suzdržavati ako upoznate nekoga tko vas zanima, biti otvoren i iskren prema svojim osjećajima najbolji je način za ulazak u vezu. Ako ste u vezi, vrijeme je da protresete stvari kako biste održali faktor romantike na životu.