LJUBAVNI HOROSKOP za 24. Mart: Tajne iz PROŠLOSTI će se SAZNATI i UNIŠTITI vezu OVOG znaka…

ljubavni horoskop

OVAN

Ljubavni horoskop: Došlo je vrijeme da preuzmete odgovornost u pitanjima ljubavi i romantike. To nije čest slučaj za osjetljive, koje inače vole dopustiti drugima da preuzmu vodstvo u ovom odjelu. Počela je nova faza u vašem ljubavnom životu i trebali biste razmišljati o širenju prema van u nova područja s novim ljudima, novim okolnostima ili oboje. Vrijeme je da počnete voditi računa.

 

BIK

Danas si u igri kada je ljubav u pitanju. Malo je vjerojatno da ćete zaboraviti nešto što trebate učiniti kako biste zadovoljili svog ljubavnika. Zapravo, možda ste toliko opsjednuti brigom o njemu na samopožrtvovni način da zanemarite vlastite potrebe. To vas može ugristi, stoga budite svjesni očekujete li išta zauzvrat kada učinite nešto velikodušno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Ljubav je sklona da za vas postane mnogo senzualnija i trebali biste razmisliti o novim načinima na koje ćete razmaziti svoju posebnu osobu. S vašom vezom može biti puno razgovora i tračeva koji bi vas u početku mogli odbiti, ali nemojte dopustiti da vam to smeta u izražavanju vaših pravih osjećaja. Prava komunikacija povezana s ovim partnerstvom bit će prvenstveno neverbalna.

 

RAK

Ljubav i romansa su vam uvelike u prilog, iako vas možda postoje prepreke koje vas sprečavaju da u potpunosti iskoristite situaciju. Moguće je da ste previše izbirljivi i restriktivni u pogledu vrste osobe koju tražite. Ljubav nije zamišljena kao skup željenih kvaliteta koje stavljate na popis za kupovinu. Ne možete realno izraditi korak po korak opis kako bi stvari trebale funkcionirati. Neka se stvari odvijaju prirodno.

 

LAV

Ljubavni horoskop: Moglo bi vam doći bezgranično brbljanje kada su u pitanju teme ljubavi i romantike. Vaše osjećaje i dalje presreću riječi i mišljenja drugih. Moglo bi se dogoditi da ono što želite zadržati u tajnosti odjednom postaje javno objavljeno od strane usta koja jednostavno ne žele prestati govoriti. Opustite se u senzualnom elementu ljubavi umjesto da budete toliko zaokupljeni političkim aspektima situacije.

 

DJEVICA

Mogla bi vas privući stara ljubav. Možda ćete na radiju čuti pjesmu koja vas podsjeća na nekoga s kim ste izlazili. Odjednom će vam um biti ispunjen sjećanjima na ovu osobu. Ili ćete možda naletjeti na ovu osobu u trgovini. Mogli biste se iznenaditi snažnom reakcijom koju imate. Možda ćete morati shvatiti koji su vaši pravi osjećaji prema toj osobi.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 24. Mart: Tajne iz PROŠLOSTI će se SAZNATI i UNIŠTITI vezu OVOG znaka…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top