3 horoskopska znaka koji će se POMIRITI S BIVŠIM tijekom Mjesečevog kvadrata Jupitera od 26. marta 2022.

3 horoskopska znaka koji će se POMIRITI S BIVŠIM tijekom Mjesečevog kvadrata Jupitera od 26. marta 2022.

24 ožujka, 2022 0 By Admin

2. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Najsretniji dan u godini za svaki horoskopski znak u 2022. Koliko god o sebi željeli misliti da ste potpuno neovisni i sposobni biti sami, istina je da se nikada niste osjećali sasvim mirno bez svog bivšeg.

Vas dvoje ste bili tako dobri zajedno, i nalazite se kako živite u prošlosti, razmišljajući o njima svaki dan – iako je toliko drame i boli prošlo između vas.

Ipak sve u svemu, znate da vas ta osoba voli do dana današnjeg i želi se pomiriti s vama samo ako na to pristanete. Možda nećete moći a da se ne složite tijekom Mjesečevog kvadrata s Jupiterom, jer to proširuje horizont prema kojem prosuđujete stvari.

O tome ćete također prosuditi, a zaključak će biti da se ponovno okupimo. Sretno s ovim.

 

3. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Mjesečev kvadrat Jupiter je čista čarolija Strijelca, i to je mjesto na kojem više volite biti, što znači da vam se sviđa ideja da budete pozitivni i entuzijastični u pogledu budućnosti. U takvoj ste frci otkako ste s bivšim partnerom prekinuli, i na neki način ste počeli vjerovati da su oni zaslužni za vašu sreću.

I na njih ste ostavili takav dojam, a oni žude za vašim društvom, posebno tijekom ovog tranzita. Vi i ovaj bivši ćete pristati na sastanak, koji bi se mogao pretvoriti u pomirenje. Usrećujete jedno drugo.

Kad biste barem mogli prestati jedno drugo toliko rastuživati. Možda bi se isplatilo pokušati, ha?

Stranice: 1 2