LJUBAVNI HOROSKOP ZA 23. Mart: Jedan znak će imati BLISKI SUSRET S BIVŠIM i postoji mogućnost da mu se vrati!

ljubavni horoskop

OVAN

Ljubavni horoskop: Vi ste avanturistički nastrojeni i stoga ste htjeli riskirati spoj naslijepo. Ispostavit će se da je to sirov i neugodan spoj! Kiša vani može vas vezati za mjesto održavanja, ali uskoro će to završiti i osoba vas neće ni ubuduće ljutiti! Netko pametan i atraktivan uskoro će ući u vaš život, a do tada samo uživajte.

 

BIK

Oni koji imaju naviku slobodnog kretanja mogu se suočiti s velikom prijetnjom svom integritetu. Mnogi vas mogu poželjeti, ali se ne možete dobro priznati jer mobilna priroda vašeg posla čini neprikladnim za boravak u blizini kuće! Vaš je partner u pravu sa svoje točke gledišta; nakon svega ne možete upravljati obiteljima u pokretu!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Budite oprezni jer varanje i prevare brzo marširaju prema vašem znaku. Iako će biti nenamjerno i blago, ali možete se ozlijediti. Daješ danas. Danas je malo teško vrijeme, ali slučajevi će vašu ljubav samo učiniti jakom i snažnom. U budućnosti ćete jamčiti za ljubav. Danas izbjegavajte previše izražavati.

 

RAK

Beskorisno je vući vezu iz čistog razloga što ste u vezi dugo vremena. Danas se možete osjećati slabo zbog nesigurnosti i mentalne nestabilnosti. Nemojte se osjećati krivim. Veza nije vrijedna pridržavanja. Krenuti dalje. Odlučite se danas. Mogli biste se povući iz svoje veze ako budete dovoljno jaki.

 

LAV

Ljubavni horoskop:   Vaša ljepota gotovo će ostati fiksirana u očima svakog promatrača. Bit će to dobra prilika da naletite na svog bivšeg i pozovete ga na red. Ali pazite da mu se ne vratite! Uostalom prošlost treba ostati u prošlosti! Jedan od vaših prijatelja možda treba vašu pomoć u ljubavnom životu, ali ne zaboravite se pobrinuti za svoj!ᅠᅠᅠ

 

DJEVICA

Vjerojatno ćete danas sresti nekoga tko vam se čini previše savršenim da bi bio istinit. Vjerujte svojoj sreći jer ste možda upoznali svoju srodnu dušu. Danas slušajte svoje srce čak i ako vas vaš logički um upozorava da su stvari predobre. Jednom će vam romantični događaji ići onako kako želite. Ne propustite ovu priliku za smislenu vezu u vašem životu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 23. Mart: Jedan znak će imati BLISKI SUSRET S BIVŠIM i postoji mogućnost da mu se vrati!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top