LJUBAVNI HOROSKOP za 23. April: Jedan znak će imati BLISKI SUSRET S BIVŠIM i postoji mogućnost da mu se vrati!

LJUBAVNI HOROSKOP za 23. April: Jedan znak će imati BLISKI SUSRET S BIVŠIM i postoji mogućnost da mu se vrati!

22 travnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Vi ste avanturistički nastrojeni i stoga ste htjeli riskirati spoj naslijepo. Ispostavit će se da je to sirov i neugodan spoj! Kiša vani može vas vezati za mjesto održavanja, ali uskoro će to završiti i osoba vas neće ni ubuduće ljutiti! Netko pametan i atraktivan uskoro će ući u vaš život, a do tada samo uživajte.

 

BIK

Oni koji imaju naviku slobodnog kretanja mogu se suočiti s velikom prijetnjom svom integritetu. Mnogi vas mogu poželjeti, ali se ne možete dobro priznati jer mobilna priroda vašeg posla čini neprikladnim za boravak u blizini kuće! Vaš je partner u pravu sa svoje točke gledišta; nakon svega ne možete upravljati obiteljima u pokretu!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Budite oprezni jer varanje i prevare brzo marširaju prema vašem znaku. Iako će biti nenamjerno i blago, ali možete se ozlijediti. Daješ danas. Danas je malo teško vrijeme, ali slučajevi će vašu ljubav samo učiniti jakom i snažnom. U budućnosti ćete jamčiti za ljubav. Danas izbjegavajte previše izražavati.

 

RAK

Beskorisno je vući vezu iz čistog razloga što ste u vezi dugo vremena. Danas se možete osjećati slabo zbog nesigurnosti i mentalne nestabilnosti. Nemojte se osjećati krivim. Veza nije vrijedna pridržavanja. Krenuti dalje. Odlučite se danas. Mogli biste se povući iz svoje veze ako budete dovoljno jaki.

 

LAV

Ljubavni horoskop: Vaša ljepota gotovo će ostati fiksirana u očima svakog promatrača. Bit će to dobra prilika da naletite na svog bivšeg i pozovete ga na red, ali isto tako postoji mogućnost da mu se vratite.  Uostalom prošlost treba ostati u prošlosti! Jedan od vaših prijatelja možda treba vašu pomoć u ljubavnom životu, ali ne zaboravite se pobrinuti za svoj!ᅠᅠᅠ

 

DJEVICA

Vjerojatno ćete danas sresti nekoga tko vam se čini previše savršenim da bi bio istinit. Vjerujte svojoj sreći jer ste možda upoznali svoju srodnu dušu. Danas slušajte svoje srce čak i ako vas vaš logički um upozorava da su stvari predobre. Jednom će vam romantični događaji ići onako kako želite. Ne propustite ovu priliku za smislenu vezu u vašem životu.

 

VAGA

Ljubavni horoskop: Teško je to podnijeti, ali možda ćete morati! Karte pokazuju neslaganje s današnjim partnerom ili čak razdvojenost ako se situacija pogorša. Ali to će biti privremeno ako budete skloni zadržati hladnoću. Ne dopustite da vaš ego preuzme kontrolu nad vama. Bolje je da odete i razriješite nesporazum s partnerom i stavite sve probleme na kraj jednom zauvijek.

 

ŠKORPIJA

Danas ste prilično razdražljivo raspoloženi i vjerojatno ćete to iznijeti na svog partnera. Shvaćate da ste nepravedni, ali vam je i dalje teško ne dodijeliti krivnju tamo gdje ona nije dužna. Važno je kontrolirati promjene raspoloženja. Ako to ne možete učiniti, pokušajte provesti neko vrijeme daleko od partnera. Inače će vaša veza biti ugrožena.

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop: Dan je savršen da svoj odnos podignete na novu razinu. Ako ste bili mirni s nekim, danas bi mogao biti dan kada će se to konačno riješiti. Možda ćete čak odlučiti osnovati obitelj. Samci imaju velike šanse upoznati nekoga novog tko će vjerojatno igrati važnu ulogu u budućnosti. Svakako provedite vrijeme sa svojim najdražima.

 

JARAC

Držali ste stvari za sebe. Vrijeme je da se otvorite svom partneru. Suočite se sa svojim tajnama i strahovima, ako ih ima. Vaš partner vjeruje u dijeljenje i cijenit će vašu prirodu. Vi i vaš partner glatko plovite nakon što ste jedno drugome postavljali pitanja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ljubavni horoskop: Niste odvojili vrijeme da riješite trivijalne probleme. Danas su se nakupile kako bi izgledale velike. Danas se osjećate zapetljanim. Stvari su se zakomplicirale i nemate pojma odakle početi. Preporučljivo je razgovarati licem u lice. Do kraja dana možda ćete se osjećati ugodno u društvu svog partnera.

 

RIBE

Danas ćete možda morati prilagoditi svoj odnos prema voljenoj osobi. Vjerojatno će on ili ona biti pod stresom, a možda i stres na vas. Ako uzvratite naturom, situacija će se degenerirati. Umjesto toga, pokušajte biti pun razumijevanja i susretljivosti i bit ćete nagrađeni zahvalnošću i nježnošću ヨ ako ne danas, onda svakako kasnije.