Problemi će postati samo RUŽNA PROŠLOST – OVIM zodijacima dolaze FANTASTIČNI DANI!

Problemi će postati samo RUŽNA PROŠLOST – OVIM zodijacima dolaze FANTASTIČNI DANI!

8 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Umjesto da se osjećate izgubljeno i usamljeno, ovo je dobar trenutak da odaberete lutanje i gubitak smjera kako biste mogli naučiti nove stvari i proširiti horizonte. Neke stvari mogu postati dio vaše rutine samo ako se za njih borite, a brizi o sebi morate se okrenuti čak i kada vam je teško zadržati fokus.

Idite u šetnju, posjetite novo mjesto ili otiđite iz grada. Razmišljajući o načinima kako poboljšati kvalitetu svog života, mogli biste zaključiti da će vam jednostavne, svakodnevne stvari najviše pomoći.

 

BIK

Pokušali ste pronaći ravnotežu s nekim bliskim vama, ali situacija je napredovala u čudnom smjeru i više ne znate njeguje li se vaša autentičnost ili ne. Budite oprezni kada procjenjujete buduće opcije i stvari koje do sada niste razmatrali.

Neke prilike su jednom u životu i ne treba ih propustiti bez obzira na sve. Uzmite ono što je mutno ili nejasno i gurnite to kroz filter svojih instinkta i intuicije.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

U jednom trenutku u povijesti Rio de Janeiro je bio glavni grad Portugala. Ne znate kako vam lokacija i koordinacija mogu pomoći da postignete određene stvari, ali možete vidjeti da je nešto izvan centra i da nema osjećaj da se još razvilo i procvjetalo.

Ne dajte previše šansi onima koji vas stalno iznevjeravaju. Vrijeme je da prilagodite svoja očekivanja i date povjerenje u realne mogućnosti i svoju sposobnost da ih iskoristite na najbolji način.

 

RAK

Predstava Radost slikanja nikada nije donijela novac Bobu Rossu. Nisi mogao znati kako će se stvari s vremenom ispostaviti i još uvijek si vjerovao u smjer koji ti je bio dobar u srcu. Nemojte dovoditi u pitanje svoju predanost inspiriranju stvari i raditi ono što volite i za što ste talentirani.

Ne treba vam posrednik za bilo kakav sukob, ali bilo bi mudro stvoriti neku vrstu tampon, dopuštajući vašim emocijama da vode put s nježnošću i ljubavlju u zenitu.

 

LAV

Izgubili ste trag o nekim otvorenim vratima i trebate nečiju pomoć da vas podsjeti na smjer koji ste osjećali pravo u prošlosti. Nedavni događaji zbunili su vas i možda ometali vaš fokus, kada ste ga istinski željeli zadržati i postojano raditi na poboljšanju vlastitog života.

Stvari nisu onakve kakve se čine, barem ne sve. Slijedite osjećaj radije nego se držite praznih obećanja i riječi koje ovih dana nemaju previše smisla.

 

DJEVICA

Ne možete biti previše oprezni u blizini nekih ljudi, ali oni vas ne bi trebali držati podalje od stvari koje vam drže baterije pune i čine vas sretnima. Važno je da se stavite na vrh svoje liste prioriteta i date sebi prostor potreban za napredak i evoluciju.

Neki potezi su trenutno nemogući, a to vam daje vremena da se pozabavite drugim pitanjima i pripremite se za buduće pothvate. Uskoro će doći pravi trenutak za prave želje.

VAGA

Ako niste raspoloženi da progovorite i kažete istinu, bilo bi dobro da danas ne kažete ništa. Što se više borite protiv određenih pravila i moralnih imperativa koji nisu vaši, čini se da se više udaljavate od slike koju ste željeli stvoriti.

Stvari su se promijenile duboko u vama. Unutarnje vodstvo više nije isto i znate da ste puno naučili iz prošlih iskustava i stvorili čvrste temelje za stvari koje želite postići.

 

ŠKORPIJA

Kada se jabuka oguli, ukloni se oko 30% vitamina C. Vrijeme vam je pokazalo gdje je strpljenje potrebno, ali još uvijek niste sigurni hoće li neki izbori ukloniti ono što je zdravo i podržavajuće iz vašeg svijeta ili ne. Postavljajte prava pitanja i naučite nešto više, svjesni da su temelji znanja koje tražite uvijek veličanstveni koliko možete zamisliti.

Nesigurnosti imaju tendenciju da izađu na vidjelo, podsjećajući vas na mjesta i ljude koji su pogrešno razumjeli vaše riječi ili vaše namjere. Popravite se ako osjećate potrebu.

 

STRIJELAC

Ne biste željeli previše govoriti ili otkrivati ​​tajne koje nisu vaše da ih podijelite. Budite oprezni i govorite iskreno, ali sa zdravim granicama. Nema razloga da kompromitujete svoje planove ili previše dijelite ono o čemu još nije zrelo da se govori.

Potreban vam je trenutak za sebe, malo samoće i intimni kontakti u koje možete vjerovati otvorenog srca. Potražite odgovore unutar sebe prije nego što pokušate zadržati informacije koje ste dobili od drugih ljudi.

 

JARAC

Ovo je dobro vrijeme da provedete trenutak kod kuće, u ugodnom i sigurnom okruženju. Zabavite se dok ste u tome, svjesni da ste sami zaslužni za svoje dobro raspoloženje i za sreću koju stvarate u svakodnevnom životu i svom privatnom svijetu.

Pojačajte glasnoću, plešite, pjevajte ili otiđite na trčanje. Što god podiže vašu razinu energije, pomaže vašoj volji za životom i podržava vas u razbijanju obrazaca koji su vas opterećivali u prošlosti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Neke je veze jednostavno preteško zadržati, ali još niste spremni odustati od njih. Uzmite si vremena, ali odaberite vlastitu dobrobit u odnosu na sve druge opcije. Ako ste vi ti koji patite zbog odnosa, možda se trebate u potpunosti zaštititi.

Uz dovoljno ljubavi, sve se može oprostiti, ali to ne znači da pripadate određenim sredinama i da biste trebali odobravati načine na koje vas je netko morao srušiti. Jasno postavite svoje granice i učinite da se osjećate sigurno.

 

RIBE

Pravo ime Oprah Winfrey je Orpah. Pogreške koje su drugi ljudi činili na tom putu oblikovale su neke od vaših uspjeha i morate se pomiriti s činjenicom da čak i loše odluke i loše prosuđivanje dovode do nečega dobrog, ovisno o perspektivi.

Uz pravilno rukovanje, vaše srce će brzo zacijeliti. Ako imate nekoga tko će vas nasmiješiti, njegujte ga i idite uz tok emocija bez pretjeranog razmišljanja ili prevelikih očekivanja.