Problemi će postati samo RUŽNA PROŠLOST – OVIM zodijacima dolaze FANTASTIČNI DANI!

OVAN

Umjesto da se osjećate izgubljeno i usamljeno, ovo je dobar trenutak da odaberete lutanje i gubitak smjera kako biste mogli naučiti nove stvari i proširiti horizonte. Neke stvari mogu postati dio vaše rutine samo ako se za njih borite, a brizi o sebi morate se okrenuti čak i kada vam je teško zadržati fokus.

Idite u šetnju, posjetite novo mjesto ili otiđite iz grada. Razmišljajući o načinima kako poboljšati kvalitetu svog života, mogli biste zaključiti da će vam jednostavne, svakodnevne stvari najviše pomoći.

 

BIK

Pokušali ste pronaći ravnotežu s nekim bliskim vama, ali situacija je napredovala u čudnom smjeru i više ne znate njeguje li se vaša autentičnost ili ne. Budite oprezni kada procjenjujete buduće opcije i stvari koje do sada niste razmatrali.

Neke prilike su jednom u životu i ne treba ih propustiti bez obzira na sve. Uzmite ono što je mutno ili nejasno i gurnite to kroz filter svojih instinkta i intuicije.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

U jednom trenutku u povijesti Rio de Janeiro je bio glavni grad Portugala. Ne znate kako vam lokacija i koordinacija mogu pomoći da postignete određene stvari, ali možete vidjeti da je nešto izvan centra i da nema osjećaj da se još razvilo i procvjetalo.

Ne dajte previše šansi onima koji vas stalno iznevjeravaju. Vrijeme je da prilagodite svoja očekivanja i date povjerenje u realne mogućnosti i svoju sposobnost da ih iskoristite na najbolji način.

 

RAK

Predstava Radost slikanja nikada nije donijela novac Bobu Rossu. Nisi mogao znati kako će se stvari s vremenom ispostaviti i još uvijek si vjerovao u smjer koji ti je bio dobar u srcu. Nemojte dovoditi u pitanje svoju predanost inspiriranju stvari i raditi ono što volite i za što ste talentirani.

Ne treba vam posrednik za bilo kakav sukob, ali bilo bi mudro stvoriti neku vrstu tampon, dopuštajući vašim emocijama da vode put s nježnošću i ljubavlju u zenitu.

 

LAV

Izgubili ste trag o nekim otvorenim vratima i trebate nečiju pomoć da vas podsjeti na smjer koji ste osjećali pravo u prošlosti. Nedavni događaji zbunili su vas i možda ometali vaš fokus, kada ste ga istinski željeli zadržati i postojano raditi na poboljšanju vlastitog života.

Stvari nisu onakve kakve se čine, barem ne sve. Slijedite osjećaj radije nego se držite praznih obećanja i riječi koje ovih dana nemaju previše smisla.

 

DJEVICA

Ne možete biti previše oprezni u blizini nekih ljudi, ali oni vas ne bi trebali držati podalje od stvari koje vam drže baterije pune i čine vas sretnima. Važno je da se stavite na vrh svoje liste prioriteta i date sebi prostor potreban za napredak i evoluciju.

Neki potezi su trenutno nemogući, a to vam daje vremena da se pozabavite drugim pitanjima i pripremite se za buduće pothvate. Uskoro će doći pravi trenutak za prave želje.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Problemi će postati samo RUŽNA PROŠLOST – OVIM zodijacima dolaze FANTASTIČNI DANI!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top