OVE znakove će ljubav doslovno IZNENADITI, jer im je svaka nada nestala…

OVE znakove će ljubav doslovno IZNENADITI, jer im je svaka nada nestala…

15 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Možda ćete morati osjetiti vlastite granice. Ako ste u posljednje vrijeme radili previše kompromisa i dopustili svom partneru (sadašnjem ili budućem) da predvodi u područjima u kojima ste možda imali druge planove na umu, onda je vrijeme da zabilježite kako se osjećate kada to učinite. tako. Bit će bolje biti iskren.

 

BIK

Astralna energija dodaje puno sjaja vašem romantičnom životu. Možda se trenutno ne želite upuštati u dugoročne veze, ali možda ćete više voljeti nekoliko dubljih prijateljstava. Imate slobodu da flertujete i impresionirate druge svojom pronicljivom duhovitošću i perspektivom života. Što više budete takvi kakvi jeste, to će ljudi koje upoznajete biti autentičniji.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda ćete osjetiti da ste ograničeni ili ograničeni stavom voljene osobe. To, međutim, možda i nije tako loša stvar, jer ste možda u posljednje vrijeme gajili jedno ili dva nerealna očekivanja koja se jednostavno nisu ostvarila. Shvaćanje ovoga može biti malo bolno, ali može biti i vrlo oslobađajuće kada možete prihvatiti svoj život onakvim kakav jest.

 

RAK

Nebesko poravnanje može vam pomoći da shvatite zašto ste prolazili kroz neka neobična iskustva s nekim vrlo bliskim. Čini se da ste oboje bili poneseni određenom zajedničkom fantazijom koja je pritiskala sve vaše gumbe. Kada to uočite, možete nastaviti vezu na zdravijoj osnovi i otkrit ćete da se povezujete realnije na svim razinama.

 

LAV

Vaš partner (sadašnji ili budući) možda vas danas čini malo nervoznim. Dok se možete osjećati prilično strastveno oko problematičnog pitanja, oni se mogu činiti oličenjem nevezanosti. Ovo vam vjerojatno nema smisla, a to biste mogli protumačiti tako da ih nije briga, a zapravo već imaju posloženu situaciju u svojim glavama.

 

DJEVICA

Trenutni planetarni aspekt može vam pomoći da svoju moćnu emocionalnu energiju usmjerite u pozitivnom smjeru. Ako ste tražili nekoga posebnog s kim možete podijeliti sve svoje tajne, nade i strahove, možda ćete imati sreće. Iako veza može započeti prilično skromno, oboje ćete vrlo brzo shvatiti koliko utjehe i sigurnosti možete pružiti jedno drugome.

VAGA

Odnosi su proces otkrivanja, a sada ćete možda otkriti da neka od vaših uzbudljivijih otkrića mogu biti na mjestima gdje se odvija neka vrsta učenja temeljenog na duhovnim principima. Ovdje ćete susresti srodne duše koje mogu podijeliti vaše putovanje u svijesti, i beskrajno pričati o putu u svjetlo. Osjećat ćete se kao da ste došli kući.

 

ŠKORPIJA

Potiče vas se da razmišljate na nove načine i ispitate neke od svojih ideja o tome kako vodite svoje odnose kako biste razumjeli neke od temeljnih obrazaca koji ih vode. Jedno određeno otkriće može vam donijeti takvo oslobađanje da će određeno partnerstvo imati nemjerljive koristi od vašeg novog razumijevanja. Držite se ovoga i ne dopustite da vam izmakne.

 

STRIJELAC

Nemojte biti previše zabrinuti ako vam se voljena osoba čini manje vatrenim ili žustrim, a sve skupa više prigušenim nego inače. Trenutni planetarni aspekt potiče vas oboje da budete realniji u procjeni onoga što oboje želite od svoje veze, a također i onoga što oboje možete postići. Ne škodi jednostavno provesti vrijeme ne radeći ništa posebno, već samo uživajući u osjećaju da ste zajedno.

 

JARAC

Na suptilnim razinama vaše se vrijednosti mijenjaju u pogledu onoga što tražite u vezi. Dok ste prije znali što želite, sada niste tako sigurni. Skloni ste misliti da biste trebali željeti određenu vrstu osobe, ali sada počinjete potpuno preferirati drugačiji tip. Međutim, to će vaše odnose podići na novu razinu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Morat ćete zauzeti alternativno stajalište ako danas namjeravate napraviti bilo kakav napredak u određenoj vezi. Astralna energija vas potiče da ne činite iste stare stvari ili da nastavite zavaravati svog partnera (sadašnjeg ili budućeg). Svima je potreban prostor za kretanje i izražavanje, a uklanjanjem svake njihove mentalne projekcije pomoći ćete im da budu autentičniji.

 

RIBE

Trenutni planetarni aspekt može vam pružiti tako duboko ukorijenjen osjećaj sigurnosti da nemate problema s izražavanjem delikatnih osjećaja prema svom partneru (sadašnjem ili budućem). Konačno shvaćate da oni nisu u blizini da vas napadnu ili da se osjećate loše jer niste savršeni, ali da vas stvarno žele voljeti i podržavati. Dajte svojoj dragi priliku da vam pokaže kako potpuno prihvaćanje može biti ljekovito.