LJUBAVNI HOROSKOP ZA 22. Mart: OVAJ znak zapostavlja partnera i vezu – vrijeme je da promijeni ponašanje, jer će uskoro biti prekasno!

ljubavni horoskop

OVAN

Ljubavni horoskop: Danas možete prikupiti malo važnih informacija o svom partneru koje će vam pomoći da steknete mišljenje. Partner vam već neko vrijeme šalje zbunjujuće signale. Informacije koje dobijete danas će vam pomoći da shvatite logiku njegovog ponašanja i stoga će utjecati na budući tijek akcije. Budite dovoljno fleksibilni da naučite nove stvari.

 

BIK

Prošla afera može vas ponovno progoniti i to se ponavlja u redovitim intervalima. Ne činite se ranjivim na gorka iskustva iz prošlosti. Međutim, možda ćete naići na lice koje vas podsjeća na zabavne dane iz prošlosti. S tom osobom možete posaditi sjeme uspješne veze, samo pričekajte da sjeme nikne u pravo vrijeme.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop  Skloni ste ignorirati svoj ljubavni život i partnera dok sve više vremena posvećujete poslu i karijeri. Vaš partner je sasvim razumio, ali sada on ili ona možda pokazuju znakove nestrpljenja. Od vitalnog je značaja da obratite pozornost na svoj osobni život prije nego što se razvije u punu krizu. Međutim, možda nećete ni prepoznati problem dok ne bude prekasno.

 

RAK

Vaša veza je sretna i zadovoljna. Međutim, postoji još mnogo toga za istražiti i puno više sreće za primanje idući dalje. Pokušajte isključiti partnera radeći ono što mu se ne sviđa. Umjesto da budete agresivni, natjerat će vas da shvatite zašto to nikada ne biste trebali učiniti. I u ovome vrijedi uživati!

 

LAV

Ljubavni horoskop  Tražit ćete komplikacije u svojoj romantičnoj vezi tamo gdje ih nema. Možda se osjećate nesposobnim da vjerujete svom partneru do te mjere da biste mogli početi razmišljati o prekidu veze. Međutim, velike su šanse da se problemi tiču ​​vas, a ne vašeg partnera i trebali biste ih analizirati prije nego što poduzmete bilo kakav korak.

 

DJEVICA

Vaš način života i vaši društveni krugovi trenutno se uvelike poboljšavaju. Iako će se vašem partneru možda biti malo teško prilagoditi se ovim promjenjivim okolnostima, vi ćete mu/joj biti velika podrška da mu/joj pomognete kroz ovo vrijeme. Odnos i podrška su vam danas najveći prioritet i vaša će podrška biti vrlo cijenjena. To će ojačati vaše veze u vezi.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 22. Mart: OVAJ znak zapostavlja partnera i vezu – vrijeme je da promijeni ponašanje, jer će uskoro biti prekasno!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top