DNEVNI HOROSKOP ZA 22. Mart: Vaga će imati posjetu, Djevica će biti pokradena, a OVOM znaku će divna vijest ULJEPŠATI DAN!

dnevni horoskop

OVAN

Dnevni horoskop: Danas ste skromni i možda svjedočite nesebičnom služenju. Vi ste na kraju davanja. Možete žrtvovati svoje vrijeme, prostor ili čak hranu da biste zadovoljili druge. Ljudi će poštovati ovaj vaš čin. Pazi na svoj prag. Provedite vrijeme kod kuće i jedite zdravu hranu.

 

BIK

Dnevni horoskop: Planirate ići na visoko obrazovanje i danas ćete dobiti puno ponuda za isto od prestižnih institucija koje bi vam mogle ponuditi čak i stipendiju. Samo budite oprezni prilikom preliminarnih dogovora i prikupljanja informacija. Netko vas također pokušava iskoristiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Dobre vijesti uljepšat će vam dan. Dugo ste radili na važnoj stvari i ona će danas uroditi plodom. Naznačen je izlazak s kolegama. Uživat ćete i dobro se zabaviti. Možda ćete donijeti odluku u vezi s financijama koja će vam dugoročno koristiti. Danas možete posjetiti i sveta mjesta.

 

RAK

Dnevni horoskop: Čini se da napetost raste kako dan odmiče. Ne odustaj dok ne stigneš do cilja! Pobjeda ili poraz nije važno; učinio si to što je stvarno važno! Bili ste uporni i vrijeme je da se toga zadržite još malo! Pokušajte otkriti glavni uzrok kako bi se stvar jednom zauvijek stavila na kraj!

 

LAV

Dan je savršen za nove početke početke. Moći ćete se riješiti svega što vas je sputavalo. Doći će vam nove prilike kako biste oblikovali i promijenili vaš život, ali ovu priliku morate iskoristiti dok još ima vremena. Brza i odlučna akcija može značajno preokrenuti stvar za vas.

 

DJEVICA

Dnevni horoskop:  Postoji šansa da netko u vašoj blizini može ukrasti vaše ideje kako biste unaprijedili vlastitu karijeru. Stoga budite oprezni s dijeljenjem novih ideja s bilo kim. U ovom trenutku morate pažljivo paziti na vlastite interese. Nemojte dijeliti znanje sa svojim kolegama čak i ako ih poznajete dugo vremena. Strpljenje tijekom tog vremena pomoći će vam da otkrijete svoje prave dobronamjernike.

 

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. Mart: Vaga će imati posjetu, Djevica će biti pokradena, a OVOM znaku će divna vijest ULJEPŠATI DAN!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top