OVA 3 znaka više NEĆE TRAGATI ZA LJUBAVLJU! Pred njima je čaroban susret SRODNIH DUŠA tijekom Mjeseca u Strijelcu od 24. marta!

OVA 3 znaka više NEĆE TRAGATI ZA LJUBAVLJU! Pred njima je čaroban susret SRODNIH DUŠA tijekom Mjeseca u Strijelcu od 24. marta!

21 ožujka, 2022 0 By Admin

2. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Kada je Mjesec u Strijelcu u gradu, Rak je sretan kamper. A ono što vas najviše veseli je kada je dom u redu i vaš ljubavni život je bez drama. Osjećate da ako ste s nekim tko uzrokuje da bilo koja od ovih stvari krene po zlu, onda niste s pravom osobom i da biste bili u pravu.

Raku je teško ugoditi, ali nije nemoguće.

Da biste bili sretni, potrebna je neka vrsta povezanosti srodne duše, a budući da ste nevjerojatno talentirani mađioničar, moći ćete izdvojiti tko je pravi za vas, a tko ne možete.

Tijekom Mjeseca u Strijelcu pronaći ćete nekoga tko je ne samo savršen za vas, već savršeno prikladan za sve stvari koje volite i poštujete. Hej, možda su čak i kolega Rak, ova tvoja srodna duša.

 

3. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Tvoja srodna duša je ovdje, a ti točno znaš tko je to. Dok svijet inzistira da su srodne duše ti gotovo izmišljeni ljubavnici koji nas toliko dobro poznaju da mogu reći gdje smo bili tijekom našeg petog života, znate što za vas znači ‘srodna duša’. I to nema veze s ljubavnikom, već samo s prijateljem.

Ne treba vam intimni odnos s osobom koju nazivate ‘srodnom dušom’. Povjerenje je ono što je izgradilo ovo prijateljstvo, a to povjerenje dolazi lako i slobodno.

Osoba kojoj vjerujete iznad svih drugih, čak i vaš partner, vaš je najbolji prijatelj. Oni su vaša srodna duša. Vi to znate, oni to znaju, a veza koju vas dvoje dijelite čini se kao da se odvija od početka vremena. Možda ste vas dvojica zajedno bili lovci-sakupljači, još u staro-staro-staro vrijeme!

Stranice: 1 2