NAJTOČNIJI PSIHO TEST. Odaberi ljubavni par i saznaj da li ste rođeni da VOLITE i budete VOLJENI ili da PATITE.

NAJTOČNIJI PSIHO TEST. Odaberi ljubavni par i saznaj da li ste rođeni da VOLITE i budete VOLJENI ili da PATITE.

21 ožujka, 2022 0 By Admin

DRUGI LJUBAVNI PAR:

Ako ste izabrali drugi ljubavni par, znači da je vama ljubav vrlo bitna stvar u životu. Moguće je da ste dosta zaljubljive prirode, isto kao što je moguće da vas ta zaljubljenost brzo popusti. Kada se zaljubite  u sedmom ste nebu i ta ljubav vas zaokupi na 24 sata.

Volite duge razgovore sa partnerom i razne teme, posebno one koje su vam zajedničke, odnosno one o kojima imate isto mišljenje i iste stavove.

Ljubav na vas djeluje pozitivno i kada ste zaljubljeni i kada volite, to se na vama vidi. Tako nešto ne možete sakriti, jer vam oči drugačije blistaju. Osoba ste koja želi osjetiti ljubav partnera, a ne onu vrstu ljubavi koja će se zasnivati na riječima, dok djela govore sasvim nešto drugo.

Vi želite da vam partner svaki dan pokazuje i dokazuje ljubav. Da vam svaki dan govori koliko vas voli i koliko mu značite.

Ukoliko trenutno nemate takvu ljubav, sasvim sigurno je da ćete ju imati. Doći će vrijeme kada ćete upoznati osobu koja će vam pružiti sve ono što trebate i želite. Vi niste stvoreni da patite, nego da volite i budete voljeni.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3