LJUBAVNI HOROSKOP ZA 20. Mart: OVAJ znak je dosta MOLIO ZA LJUBAV, vrijeme je da ODUSTANE i KRENE DALJE

ljubavni horoskop

OVAN

Ljubavni horoskop: Međusobno razumijevanje i tolerancija bitni su u svakom odnosu. Postavili ste svog partnera na pijedestal i sada će vam biti teško razumjeti ili oprostiti bilo kakav prijestup koji on/ona učini. Međutim, biti previše krut samo će prouzročiti jad svima. Morate biti malo više suosjećajni i s razumijevanjem ako želite pravu vezu.

 

BIK

Možete se preispitivati ​​kako biste bolje razumjeli svoje osjećaje prema partneru. Čini se da i na tebe utječe netko drugi. Ali to je samo fensi prolazak! Imate najbolje i toga se morate držati! Provedite više vremena sa svojim partnerom i moći ćete zadržati smirenost.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:  Snaga vaših vlastitih romantičnih osjećaja danas će vjerojatno iznenaditi čak i vas. Velike su šanse da ćete se danas ponašati na potpuno neuobičajen način i vaša će odvažnost vjerojatno biti prilično iznenađujuća. Vjerojatno će se vaš partner osjećati ošamućenim, ali sretnim i zahvalnim. Iskoristite današnji dan dugim romantičnim šetnjama i zajedničkim druženjima.

 

RAK

Danas vas očekuje veliko iznenađenje vašeg partnera. Očekujte ekstravagantne geste ili skupe darove i ovo je savršeno vrijeme da ponovno otkrijete svoju ljubav jedno prema drugome. Ako ste slobodni, možda ćete pronaći romansu koja cvjeta na nevjerojatnim mjestima, ali nemojte to zanemariti kao nevjerojatno. Šanse su da ćete pronaći ispunjavajuću vezu s ovog mjesta gdje nikada niste ni pomislili tražiti.

 

LAV

Ljubavni horoskop:  Mars raspiruje vaše romantične želje i borbenim duhom i višom razinom samopouzdanja koračate s partnerom ili prema partneru. Romantika u vašoj vezi postala je važna kao šećer u čaju. Vi ste u svom romantičnom najboljem izdanju. Slušajte glazbu u zraku. Sve je svijetlo i šareno. Vrijeme je povoljno.

 

DJEVICA

Dan je posebno povoljan za samce za koje je vjerojatno da će danas upoznati nekoga posebnog tko će zauzeti istaknuto mjesto u vašem budućem životu. Ako ste već u vezi, možda ćete danas dobiti naznaku jeste li u njoj na duge staze ili ne. Vjerojatno ćete danas napraviti korak prema ozbiljnoj vezi.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 20. Mart: OVAJ znak je dosta MOLIO ZA LJUBAV, vrijeme je da ODUSTANE i KRENE DALJE

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top