LJUBAVNI HOROSKOP za 20. August: OVAJ znak je dosta MOLIO ZA LJUBAV, vrijeme je da ODUSTANE i KRENE DALJE

LJUBAVNI HOROSKOP za 20. August: OVAJ znak je dosta MOLIO ZA LJUBAV, vrijeme je da ODUSTANE i KRENE DALJE

19 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Međusobno razumijevanje i tolerancija bitni su u svakom odnosu. Postavili ste svog partnera na pijedestal i sada će vam biti teško razumjeti ili oprostiti bilo kakav prijestup koji on/ona učini. Međutim, biti previše krut samo će prouzročiti jad svima. Morate biti malo više suosjećajni i s razumijevanjem ako želite pravu vezu.

 

BIK

Možete se preispitivati ​​kako biste bolje razumjeli svoje osjećaje prema partneru. Čini se da i na tebe utječe netko drugi. Ali to je samo fensi prolazak! Imate najbolje i toga se morate držati! Provedite više vremena sa svojim partnerom i moći ćete zadržati smirenost.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:  Snaga vaših vlastitih romantičnih osjećaja danas će vjerojatno iznenaditi čak i vas. Velike su šanse da ćete se danas ponašati na potpuno neuobičajen način i vaša će odvažnost vjerojatno biti prilično iznenađujuća. Vjerojatno će se vaš partner osjećati ošamućenim, ali sretnim i zahvalnim. Iskoristite današnji dan dugim romantičnim šetnjama i zajedničkim druženjima.

 

RAK

Danas vas očekuje veliko iznenađenje vašeg partnera. Očekujte ekstravagantne geste ili skupe darove i ovo je savršeno vrijeme da ponovno otkrijete svoju ljubav jedno prema drugome. Ako ste slobodni, možda ćete pronaći romansu koja cvjeta na nevjerojatnim mjestima, ali nemojte to zanemariti kao nevjerojatno. Šanse su da ćete pronaći ispunjavajuću vezu s ovog mjesta gdje nikada niste ni pomislili tražiti.

 

LAV

Ljubavni horoskop:  Mars raspiruje vaše romantične želje i borbenim duhom i višom razinom samopouzdanja koračate s partnerom ili prema partneru. Romantika u vašoj vezi postala je važna kao šećer u čaju. Vi ste u svom romantičnom najboljem izdanju. Slušajte glazbu u zraku. Sve je svijetlo i šareno. Vrijeme je povoljno.

 

DJEVICA

Dan je posebno povoljan za samce za koje je vjerojatno da će danas upoznati nekoga posebnog tko će zauzeti istaknuto mjesto u vašem budućem životu. Ako ste već u vezi, možda ćete danas dobiti naznaku jeste li u njoj na duge staze ili ne. Vjerojatno ćete danas napraviti korak prema ozbiljnoj vezi.

VAGA

Ljubavni horoskop:  Danas je tu za vas i vašeg partnera ili-ili situacija. Vaši ljubavni osjećaji su toliko uvjerljivi da ste prilično zahtjevni. Vatra je jednaka i podudarna i na drugom kraju. Stoga, budite vrlo oprezni, pitajte i možda se nećete razočarati. Potrebno je malo nježnog i brižnog pristupa. Kao takav ste partner koji razumije.

 

ŠKORPIJA

Možda ste danas nesigurni i nemirni i možda vam je teško vjerovati osjećajima svog partnera. Vrijeme je da napravite kratku pauzu od vaše veze i razmislite o razlozima koji su vam prenijeli ovaj osjećaj. Nakon ovog putovanja analize osjećat ćete se puno bolje i sigurnije u sebe i svog partnera.

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop:  Jako ste željni impresionirati nekog posebnog koga ste nedavno naišli. Ali netko bi vam mogao dati loš savjet da vam pokvarite dojam o tom nekom posebnom. Možda ste i vi i vaš savjetnik očarani istom osobom. Stoga budite oprezni i budite sami. Također, ako je moguće, pokušajte biti prvi koji će preuzeti inicijativu.

 

JARAC

Dan je idealan za kvalitetno provođenje vremena sa svojom obitelji. Sada se također možete pobrinuti za neke važne obiteljske obveze. Izvedite svoju djecu na igru ​​ili u posjet njihovom omiljenom mjestu. Također možete provoditi vrijeme sa svojim roditeljima i braćom i sestrama. Večer je posebno pogodna za romantiku i intimno druženje. Danas možete dublje istraživati ​​jedni druge osjećaje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ljubavni horoskop:  Dan je najprikladniji za polaganje starih duhova na počinak jer katarzični utjecaji dolaze u igru. Novi počeci naznačeni su na svim frontama. Možete obnoviti svoje obećanje da ćete se voljeti, ili ćete možda upoznati nekoga tko će uvesti novo poglavlje u vašem životu. Morate identificirati što vas koči kako biste se mogli prepustiti i krenuti naprijed prema novom životu.

 

RIBE

Nedavno ste se pokrpali s nekim u romantičnoj vezi. Ovu osobu poznajete dugo, ali sada ste zapanjeni kad vidite drugu stranu te osobe. Ne uspijeva razumjeti vaše težnje i ispuniti vaša očekivanja. Dajte mu malo vremena i on će djelovati zrelo, iako postupno, ali hoće.