LJUBAVNI HOROSKOP ZA 19. Mart: Jedan znak će dobiti šansu da VRATI OSOBU iz PROŠLOSTI…

ljubavni horoskop

OVAN

Ljubavni horoskop: Možda je situacija iskušenja za vas da birate između svog i partnera. Ali samo ostanite smireni i nemojte dovoditi partnera u pitanje zbog bilo kakvog problema. Pokušajte uzvratiti ljubav koju ste raspršili od svog partnera. I podsjeti ga na teško vrijeme koje ste oboje prošli svojim zajedničkim naporima umjesto da popuštate željama jedne osobe!

 

BIK

Uzbuđenje je u zraku. Vjerojatno ćete upoznati nekoga prilično blistavog s kim ćete provesti vrlo ugodno vrijeme. Kako su vam zvijezde trenutno naklonjene, osoba ima potencijal postati netko vama vrlo blizak. Neka sve svoje brige vezane uz posao zasad budu u pozadini i samo uživajte u uzbudljivom vremenu otkrića s vrlo vitalnom osobom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:   I vi i vaš partner ste bili jako zaposleni u posljednje vrijeme. Stoga danas svakako provedite vrijeme jedno u drugome društvu. Planirajte romantičnu večeru i razmazite partnera svojom pažnjom. Ova gesta uvažavanja će ići daleko. Slobodne osobe će vjerojatno imati sjajan spoj koji bi ih mogao potaknuti da vezu podignu na sljedeću razinu.

 

RAK

Vaša će veza danas biti osvježena! Provest ćete veći dio dana sa svojim partnerom i istraživati ​​nešto novo čime ćete dodati užitak. Vaša ljubav će biti bezgranična i možda ćete je čak odlučiti podići na drugu razinu vezanja čvorova sa svojim partnerom u bliskoj budućnosti. Međutim, mogu se pojaviti određene izazovne situacije kojih morate biti oprezni!ᅠᅠᅠᅠ

 

LAV

Ljubavni horoskop: Emocionalno ste ranjivo raspoloženi i svaka riječ ili radnja će vjerojatno izazvati reakciju koja se čini daleko nerazmjernom. Danas ćete računati svoje blagoslove čak i u malim uslugama i sreći. Također ćete danas pokazati svoju nježniju stranu svom partneru  nešto što rijetko radite i zbog čega će se on/onaosjećati prilično začuđeno. Ali to će u konačnici ojačati vaš odnos.

 

DJEVICA

Planetarni utjecaji šalju prilično iznenadne navale energije u vaš ljubavni život. Vaš se partner može ponašati mnogo agresivnije nego inače i vjerojatno ćete biti u nedoumici kako to riješiti. Ako ste slobodni, možda ćete odlučiti izaći s osobom koju biste inače izbjegavali. Savršen je dan za eksperimentiranje s vašom vezom čak i ako to nikada niste planirali učiniti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 19. Mart: Jedan znak će dobiti šansu da VRATI OSOBU iz PROŠLOSTI…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top