LJUBAVNI HOROSKOP ZA 18. Mart: Jedan zodijak će upoznati nekog posebnog i ta osoba bi mu mogla promijeniti život!

ljubavni horoskop

OVAN

Ljubavni horoskop:  Dokazivanje vaše vrijednosti u vezi moglo bi vam danas biti uvjerljivo. Naprijed-nazad između vaše psihe i vašeg svjesnog uma moglo bi vam se zavrtjeti u glavi. Znati u svom srcu da vrijedite možda neće biti dovoljno – morate to ponoviti naglas i pobrinuti se da vaš ljubavnik ili simpatija čuje svaki slog.

 

BIK

Vaši su odnosi danas na testiranju, a pristup vlastitoj vrijednosti ključ je za polaganje ispita. Mogli biste otkriti da su partnerstva jedan na jedan puno više od materijalnog zbroja njihovih dijelova. Možda mislite da nudite ravnomjernu razmjenu s ljubavnikom ili simpatijom, samo da biste otkrili da vaga nije baš uravnotežena. Voljeti sebe bezuvjetno je put kroz sve poteškoće, stoga ponavljajte sve afirmacije prema potrebi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:   Ovo je uzvišeno romantičan dan za vas. Ovo je posebno intenzivno zbog čega se osjećate iznimno zaljubljeno i privlačno. Iskoristite priliku da vratite iskru sa svojim ljubavnikom, da oživite staru romansu ili pronađete uzbudljivu novu perspektivu.

 

RAK

Tko ste vi u svojim vezama i kako se pojavljujete za svoju voljenu osobu, možda će biti prikazano danas. Puno toga što vidite u svom partnerstvu moglo bi zapravo odražavati energiju sjene koju projicirate prema van. Ovo je trenutak da pogledate iznutra i hrabro se suočite s vlastitim strahovima o predanosti i o samoći. I jedno i drugo je prihvatljiv izbor, ali trebate napraviti onaj koji vam je istinit.

 

LAV

Ljubavni horoskop:   Biti bogat ljubavlju danas bi se mogao činiti previše, iako je to obično melem za vaš ego. Ljubavnik bi vam mogao donijeti doručak u krevet ili vas na neki drugi način njegovati, možda da nadoknadi uočeni neuspjeh. Ako vam je ovo neugodno, pokušajte utvrditi zašto. Želite li imati kontrolu nad postupkom ili vam je jednostavno neugodno biti u centru pažnje?

 

DJEVICA

Progovaranje može biti upravo ono što vaša veza trenutno treba od vas. Ako imate nešto važno za podijeliti sa svojim partnerom ili ako postoji netko s kim biste željeli biti, ovo je vaša prilika da mu to kažete na uvjerljiv i romantičan način. Možda ćete uspjeti riječima opisati što ljubav zapravo znači. Recite što osjećate izravno i bez suzdržavanja

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 18. Mart: Jedan zodijak će upoznati nekog posebnog i ta osoba bi mu mogla promijeniti život!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top