NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 30.12. do 06.01.:  Netko bi mogao izgubiti partnera zbog NEPOVJERENJA i PRETJERANE LJUBOMORE, a netko zbog LAŽI!-/

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 30.12. do 06.01.: Netko bi mogao izgubiti partnera zbog NEPOVJERENJA i PRETJERANE LJUBOMORE, a netko zbog LAŽI!-/

29 prosinca, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Svi vaši problemi su iza vas i vi ćete imati jako lijepu nedjelju koju ćete dijeliti sa osobom koju volite. Sve će izgledati prekrasno i gotovo savršeno jer će zaista tako i biti. Nemojte dozvoliti da vam išta pokvari takvo dobro raspoloženje koje je pred vama.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vi i partner bit ćete vrlo raspoloženi naredne nedjelje i to dobro raspoloženje obilježit će dug period koji je pred vama. Sve je tako lijepo i dobro kad se tako volite i tako dobro slažete. Problema neće biti na vidiku pa se opustite i uživajte u čarima ljubavi.

 

 

BLIZANCI

Emotivno niste dovoljno stabilni pa bi se to moglo odraziti i na vašu ljubavnu vezu. Osobni problemi ne bi trebali postati i zajednički problemi, trebali biste svog partnera osloboditi vaših problema i pokušati uživati u zajedničkim trenucima.

 

 

RAK

Čim naiđete na problem vi stavljate vašu ljubavnu vezu pod znak pitanja, a to je ono što ne biste smjeli činiti. Dovoljno ste dugo u vezi da možete prebroditi puno problema i ne dovoditi u pitanje vašu ljubav. Pokušajte tako razmišljati i ne dramatizirati previše oko svakog problema koji se pojavi.

 

 

LAV

Pokušajte ubrzati vaše planove koje imate sa osobom koja vam se sviđa, ali još uvijek nemate ljubavnu vezu. Ta osoba neće vjećno čekati da se odvažite i kažete ono što osjećate. Sada je pravo vrijeme za to i učinite to što prije dok nije prekasno.

 

 

DJEVICA

Previše ste zauzeti poslom da biste razmišljali o ljubavi, ali prilika koja će vam se pružiti ove nedjelje vrijedit će da zaboravite na posao, a posvetite se ljubavi. Vama se ne ukazuju takve prilike često pa nemojte propustiti ono što vam se nudi. Tko zna kada će se nova prilika ukazati.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2