NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 18. do 25. Marta: Netko bi mogao izgubiti partnera zbog NEPOVJERENJA i PRETJERANE LJUBOMORE, a netko zbog LAŽI!

OVAN

Mnogo rasprava vas očekuje naredne nedjelje sa vašim partnerom u kojima ćete pokušati riješiti neke stvari koje vas opterećuju. Da li ćete uspjeti u tome ovisi o oboje, ali kada bi barem dio problema riješili sve bi moglo biti puno bolje u vašoj budućnosti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Svi vaši problemi su iza vas i vi ćete imati jako lijepu nedjelju koju ćete dijeliti sa osobom koju volite. Sve će izgledati prekrasno i gotovo savršeno jer će zaista tako i biti. Nemojte dozvoliti da vam išta pokvari takvo dobro raspoloženje koje je pred vama.

 

 

BLIZANCI

Vi i partner bit ćete vrlo raspoloženi naredne nedjelje i to dobro raspoloženje obilježit će dug period koji je pred vama. Sve je tako lijepo i dobro kad se tako volite i tako dobro slažete. Problema neće biti na vidiku pa se opustite i uživajte u čarima ljubavi.

 

 

RAK

Emotivno niste dovoljno stabilni pa bi se to moglo odraziti i na vašu ljubavnu vezu. Osobni problemi ne bi trebali postati i zajednički problemi, trebali biste svog partnera osloboditi vaših problema i pokušati uživati u zajedničkim trenucima.

 

 

LAV

Čim naiđete na problem vi stavljate vašu ljubavnu vezu pod znak pitanja, a to je ono što ne biste smjeli činiti. Dovoljno ste dugo u vezi da možete prebroditi puno problema i ne dovoditi u pitanje vašu ljubav. Pokušajte tako razmišljati i ne dramatizirati previše oko svakog problema koji se pojavi.

 

 

DJEVICA

Pokušajte ubrzati vaše planove koje imate sa osobom koja vam se sviđa, ali još uvijek nemate ljubavnu vezu. Ta osoba neće vjećno čekati da se odvažite i kažete ono što osjećate. Sada je pravo vrijeme za to i učinite to što prije dok nije prekasno.

 

Nastavak na idućoj stranici…

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 18. do 25. Marta: Netko bi mogao izgubiti partnera zbog NEPOVJERENJA i PRETJERANE LJUBOMORE, a netko zbog LAŽI!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top