LJUBAVNI HOROSKOP ZA 17. Mart: Danas će se otkriti jedna LAŽNA LJUBAV, a sebičnost bi OVOG znaka mogla KOŠTATI VEZE, jer SVE IMA SVOJE GRANICE…

ljubavni horoskop

OVAN

Ljubavni horoskop: Možete se dobro povezati sa svima na koje danas naiđete. Ali to ne znači da vam mogu savršeno odgovarati. Bit će prerano to nazvati ljubav na prvi pogled za nekoga tko bi vas mogao privući! Napravite korak unatrag i počnite analizirati kako su stvari bile i kako će biti u budućnosti. Nastavite s tom osobom u životu.

 

BIK

Ako ste sanjali da uživate u romantičnim trenucima sa svojim voljenim partnerom, danas vam je dobra prilika. Uživajte u danu zajedno bilo u granicama svog doma ili negdje blizu prirode. Meko svjetlo, arome i meke zavjese ne prestaju povećavati intenzitet romantike. Samo naprijed. Danas ćete se dobro zabaviti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Samci mogu imati jaku sreću u pronalaženju svoje bolje polovice danas u sportskim ili duhovnim centrima. Jer oni koji su u vezama moraju se odmoriti od svoje naporne veze i raditi stvari koje ih raduju ili za koje općenito ne mogu naći vremena! Ponekad se dvoje ljudi mora raspasti da shvate koliko trebaju biti zajedno!

 

RAK

Vaš raskošan način života privlači mnoge ljude k vama. Ali svi su oni samo lažni i lažno se pretvaraju da vas vole. U takvoj situaciji samo se usredotočite na pozitivnost da niste sami. Pokušajte zanemariti negativnost da ste usamljeni, ovo je tek početak i imate još puno ljubavnika koje trebate pratiti.

 

LAV

Ljubavni horoskop:  Dan je najprikladniji da iznenadite partnera romantičnim poklonom ili gestom. Druge stvari u posljednje vrijeme zahtijevaju vašu pažnju. Uzeli ste svog partnera zdravo za gotovo. Sada je vrijeme da pokažete svoju zahvalnost i budite sigurni da će vam to biti vraćeno svim srcem. Međutim, današnje ignoriranje partnera može dovesti do stresa u vezi.

 

DJEVICA

Danas je dobar dan za izlazak. Uživajte i prepustite se laganim razgovorima. Suzdržite se od obveza. Također ne pokušavajte osuđivati ​​svog partnera. Čak je i vaš partner raspoložen za zabavu i bez ozbiljne obveze. Još je prerano. Vaša veza može procvjetati kako bi vas iznenadila ili bi mogla zamrijeti uz šišanje. Samo se dobro zabavite.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 17. Mart: Danas će se otkriti jedna LAŽNA LJUBAV, a sebičnost bi OVOG znaka mogla KOŠTATI VEZE, jer SVE IMA SVOJE GRANICE…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top