LJUBAVNI HOROSKOP za 17. April: Danas će se otkriti jedna LAŽNA LJUBAV, a sebičnost bi OVOG znaka mogla KOŠTATI VEZE, jer SVE IMA SVOJE GRANICE…

LJUBAVNI HOROSKOP za 17. April: Danas će se otkriti jedna LAŽNA LJUBAV, a sebičnost bi OVOG znaka mogla KOŠTATI VEZE, jer SVE IMA SVOJE GRANICE…

16 travnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Možete se dobro povezati sa svima na koje danas naiđete. Ali to ne znači da vam mogu savršeno odgovarati. Bit će prerano to nazvati ljubav na prvi pogled za nekoga tko bi vas mogao privući! Napravite korak unatrag i počnite analizirati kako su stvari bile i kako će biti u budućnosti. Nastavite s tom osobom u životu.

 

BIK

Ako ste sanjali da uživate u romantičnim trenucima sa svojim voljenim partnerom, danas vam je dobra prilika. Uživajte u danu zajedno bilo u granicama svog doma ili negdje blizu prirode. Meko svjetlo, arome i meke zavjese ne prestaju povećavati intenzitet romantike. Samo naprijed. Danas ćete se dobro zabaviti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Samci mogu imati jaku sreću u pronalaženju svoje bolje polovice danas u sportskim ili duhovnim centrima. Jer oni koji su u vezama moraju se odmoriti od svoje naporne veze i raditi stvari koje ih raduju ili za koje općenito ne mogu naći vremena! Ponekad se dvoje ljudi mora raspasti da shvate koliko trebaju biti zajedno!

 

RAK

Vaš raskošan način života privlači mnoge ljude k vama. Ali svi su oni samo lažni i lažno se pretvaraju da vas vole. U takvoj situaciji samo se usredotočite na pozitivnost da niste sami. Pokušajte zanemariti negativnost da ste usamljeni, ovo je tek početak i imate još puno ljubavnika koje trebate pratiti.

 

LAV

Ljubavni horoskop:  Dan je najprikladniji da iznenadite partnera romantičnim poklonom ili gestom. Druge stvari u posljednje vrijeme zahtijevaju vašu pažnju. Uzeli ste svog partnera zdravo za gotovo. Sada je vrijeme da pokažete svoju zahvalnost i budite sigurni da će vam to biti vraćeno svim srcem. Međutim, današnje ignoriranje partnera može dovesti do stresa u vezi.

 

DJEVICA

Danas je dobar dan za izlazak. Uživajte i prepustite se laganim razgovorima. Suzdržite se od obveza. Također ne pokušavajte osuđivati ​​svog partnera. Čak je i vaš partner raspoložen za zabavu i bez ozbiljne obveze. Još je prerano. Vaša veza može procvjetati kako bi vas iznenadila ili bi mogla zamrijeti uz šišanje. Samo se dobro zabavite.

VAGA

Ljubavni horoskop:  Danas će vam biti sjajan dan! Možda ćete danas dobiti priliku izreći sve što vam leži na srcu. Ali pazite da ne govorite ništa zbog čega ćete kasnije požaliti! Neka vaš govor bude kratak i precizan, imat ćete mnogo više prilika da se otvoreno obratite svom partneru! Istaknite samo goruće probleme.

 

ŠKORPIJA

Partner vam je u ovom trenutku jako potreban da vam pruži snažnu emocionalnu podršku. Ali iz nekih razloga ste od partnera odvojeni zbog udaljenosti. Unatoč vašim opetovanim naporima, čini se da ne postoji način da sustignete partnera. Nastavite se truditi i uskoro ćete uspjeti živjeti sa svojim partnerom.

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop:  Danas se niza nekoliko događaja kako biste pritisnuli svoje gumbe. Rezultat je da možete postati iritirani čak i na manje prekršaje vašeg partnera. Maniri koji su vam se prije mogli činiti simpatičnimi sada mogu izgledati kao da vas iritiraju. Vaš najbolji način djelovanja sada će biti provesti prijeko potrebno vrijeme nasamo i razmaziti se vježbanjem ili kozmetičkim režimom.

 

JARAC

Danas se želite družiti, ali vas može privući netko tko odgovara vašem ukusu i preferencijama. Neizmjerno ćete uživati ​​u ovom novom romantičnom susretu. Međutim, možda ćete nakon nekog vremena smatrati da je bezvrijedno i možete otići kao slobodna žena! U kapuljačama za samca smislite bolje načine da volite svog partnera.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ljubavni horoskop:  Vaš ljubavni život u ovom trenutku stagnira. Stoga morate provoditi vrijeme s ljudima koji su slobodni i budni! Ovo će vam pokazati da u životu ima puno posla osim biti s partnerom! Možete pokušati prikupiti nove savjete za dobrodošlicu nekom novom u svom životu ako ste trenutno potpuno slobodni!

 

RIBE

Ovo je sasvim jedinstven dan za vas jer ćete možda prvi put moći povezati ljubav s duhovnošću! Oni koji su duboko zaljubljeni žele svoju vezu podići na drugu razinu planirajući ceremoniju kojom će obilježiti njihovo zajedništvo. Međutim, ako se zbog toga pojave obiteljski problemi, morate pričekati pravo vrijeme!