DNEVNI HOROSKOP za 17. Mart: Jedan znak će upoznati važnu osobu koja bi mu mogla promijeniti život!

dnevni horoskop

OVAN

Dnevni horoskop: Danas biste se mogli osjećati iscrpljeno zbog prekida. Pokušajte ne biti mrzovoljni s prijateljima i članovima obitelji koji trebaju razgovarati s vama. Možda imaju određena pitanja na koja treba odgovoriti. Imate iskustva u mnogim područjima i možda im možete pomoći. Ali ako se osjećate previše umorno i frustrirano, možda ćete morati postaviti neka ograničenja. Uvijek postoji sutra!

 

BIK

Dnevni horoskop:  Danas bi vaša živa priroda mogla zavladati. Imate popriličan dar brbljanja kada se osjećate ugodno. Sasvim ste sposobni nekome odvratiti uši ako niste oprezni! Pobrinite se da vaša publika bude pažljiva i da ne kima glavom. I ne pokušavajte postati previše prijateljski s ljudima na vlasti. Možda neće cijeniti vaše nestašne šale ili osobne komentare o njihovoj marki cipela ili frizuri

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda se osjećate kao da ste plovili bez napora, a sada je netko bacio sidro u more. Vaš čamac se zaustavlja i nestrpljivi ste da se vjetar opet pojača. Nemojte zaboraviti da prvo morate zaustaviti ono što radite i povući sidro. Ukratko, pobrinite se za učinjene pogreške. Tada možete nastaviti sa svojim putovanjem.

 

 

RAK

Dnevni horoskop: Ovo je dobar dan da se usredotočite na produbljivanje prijateljstva s ljudima. Vi ste skloni biti sramežljivi, čuvate se i zamjerate osobna pitanja. No, u redu je da drugi pitaju o vašoj dobrobiti i vašem obiteljskom životu. Nemojte se bojati podijeliti više o sebi danas. Imate priliku steći nove prijatelje i razvedriti raspoloženje. Zato samo naprijed!

 

LAV

Sasvim je moguće da osjećate žaljenje za nečim što ste ranije učinili. Nekako se sada situacija čini sasvim drugačijom. Odmorite se i nemojte se osjećati krivim za ono što je prošlo. Perspektiva drugih ljudi po tom pitanju jednostavno je to – njihova perspektiva. To ne bi trebalo imati utjecaja na način na koji gledate na situaciju.

 

DJEVICA

Dnevni horoskop:  Trenutno se možete osjećati pomalo iscrpljeno. Vaš dan je vjerojatno počeo sa stotinu stvari koje se događaju odjednom. Mogao bi vam trebati ostatak dana da ih sve sredite! Zapišite stvari ako počinjete zaboravljati važne zadatke. Ne zaboravite pokupiti djecu u školu, na primjer! I pokušajte uzvratiti važne telefonske pozive čak i ako vam poslijepodne prođe.

 

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 17. Mart: Jedan znak će upoznati važnu osobu koja bi mu mogla promijeniti život!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top