OVIM znacima će se ŽIVOT POČETI MIJENJATI i to već ovih dana, a evo i kako…

OVAN

Do kraja ove sedmice ništa se značajno neće promijeniti u vašem životu. Ali izleda da vi ni ne želite neke bitnije promjene, jer kako karte kazu, dobro vam je i ovako, a to je  najbitnije.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ono što vam moramo reći da morate malo više paziti na svoje postupke, jer nesvjesno i nenamjerno tako nekoga povrijedite. Vi ne možete ni zamisliti koliko je jednom Lavu stalo do vas, ali sa svojim ponašanjem mu nanosite tugu. Kad bi znali koliko je njegova ljubav jaka, pružili bi mu šansu.

 

 

BLIZANCI

Ako je jedan Strijelac ono što vam je sada najpotrebnije, onda je zaista krajnje vrijeme da to i kažete na glas i priznate svoje emocije i da kažete kako stvari stoje. Vrijeme prolazi pored vas, a ništa se ne dešava. Imajte na umu da je život samo jedan i ne dozvolite da išta lijepo prolazi pored vas iz bilo kojeg razloga. Sve iskoristite.

 

 

RAK

Do kraja ove sedmice vi jednostavno nećete znati ni što želite, ni što da radite. Dobro razmislite da li je pametno da bivšem partneru date još jednu šansu obzirom na prošlost koja i nije sjajna. Odluka je teška, to nam je jasno, ali morate odlučiti što prije.

 

 

LAV

Ljubav je ono što vam trenutno najviše nedostaje. Da volite i budete voljeni. Da nekome poklanjate brigu i pažnju, ali i da netko brine o vama. No nažalost, još uvijek nije idealno vrijeme za ljubav i morat ćete malo još pričekati.

 

 

DJEVICA

U periodu koji dolazi vi ćete najviše voljeti i željeti svoju samoću. Da vas nitko ništa ni ne pita, ni ne traži. I to je u redu., Ponekad nam je samoća zaista svima potrebna. To je idealna prilika da porazgovarate sami sa sobom i možda donesete neke odluke i shvatite što zapravo želite i trebate.

 

Nastavak na idućoj stranici…

OVIM znacima će se ŽIVOT POČETI MIJENJATI i to već ovih dana, a evo i kako…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top