LJUBAVNI HOROSKOP za 15. August: OVAJ znak bi trebao više vjerovati partneru, a manje slušati ono čime mu drugi pune glavu…

LJUBAVNI HOROSKOP za 15. August: OVAJ znak bi trebao više vjerovati partneru, a manje slušati ono čime mu drugi pune glavu…

14 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Ptica u ruci bolja je nego dvije u grmu! Čini se kao da ste naišli na nekoga očaravajućeg i čini se da je daleko bolji od vašeg trenutnog partnera! Pa to je samo iluzija, imate najbolje i morate se pobrinuti za to! Jedan pogrešan korak dovest će do gubitka veze, stoga bolje izbjegavajte ovo iskušenje i nastavite dalje!

 

BIK

Danas će vam trebati puno strpljenja da se nosite sa svojim partnerom. Pazite što govorite ako želite zadržati mir. Manje nesuglasice mogu prerasti u velike probleme. Međutim, ovo je samo manji blimp i ne biste trebali naglašavati ovaj incident i izgubiti nešto dobro što vam se događa u životu. Šutnja će danas doista biti zlatna.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Vaš partner neće biti raspoložen za prilagodbe i nagodbe. Stoga je od vitalnog značaja da držite svoj ego pod kontrolom i ne postavljate nikakva kontroverzna pitanja. Manje nesuglasice će prerasti u pune svađe jer vam partner neće prepustiti niti jedan bod. Danas morate biti oprezni u romantičnim poslovima ako želite izbjeći velike potrese.

 

RAK

Možda ste zabrinuti za svog partnera i status vaše veze, ali stvari će vam od danas postati jasnije. Brojni postupci i osobine ličnosti koje su se ranije činile neobjašnjivim sada postaju jasni. To će vam pomoći da donesete logičnu odluku o tome koliko ste spremni uložiti u ovaj odnos i koje su vam granice bitne.

 

LAV

Ljubavni horoskop: Prije nego što tražite ljubav od drugih, morate voljeti sebe i to ćete danas jasno razumjeti. Vrijeme je da poslušate svoj unutarnji glas i date sebi ljubav i poštovanje koje zaslužujete. Tada nećete morati ići u potragu za ljubavlju. Umjesto toga, vaše vlastito samopouzdanje i samopoštovanje stvorit će prilike za smislene odnose u vašem životu.

 

DJEVICA

Čini se da veza sa vašom srodnom dušom nestaje zbog radnih pritisaka. Ali možete se dobro boriti za održavanje smislenih odnosa. Ako ste ozbiljni u vezi s ovom osobom, onda morate nastojati zadržati izgubljeni šarm, inače kontrolirajte svoja iskušenja. Bit će to nepotreban i uzaludan trud za nekoga tko vam nije mnogo bitan!

VAGA

Ljubavni horoskop: Čini se da je vaša ljubavna veza danas prilično komplicirana i nekoliko problema će zahtijevati vašu pažnju. Međutim, uskoro ćete shvatiti da vam je bavljenje ovim problemom zapravo pomoglo da dosegnete višu razinu razumijevanja i da su brojne skrivene stvari sada jasne. To će vam dati snagu da izgradite transparentniji odnos.

 

ŠKORPIJA

Od vitalnog je značaja da ne žurite s bilo kakvim zaključcima i ne dopustite da se u vašoj vezi gomilaju zablude. Pokušajte postići veći stupanj otvorenosti i iskrenosti jer će atmosfera nepovjerenja vjerojatno čvrsto zavladati vašom vezom tijekom ovog razdoblja. Posebno pazite da treća osoba ne utječe na vaše mišljenje o vašem partneru i ponašanju prema njemu/njoj.

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop: Kamo god krenete postoji nešto što će vas podsjetiti na prošle dane kada ste se voljeli sa svojom voljenom. Može se predvidjeti da više niste u skladu s njima. Nemojte žaliti za neizrečenim i neke stvari se ne mogu promijeniti, pa samo neka budu takve kakve jesu!

 

JARAC

Susrest ćete se s nekim iz svoje prošlosti tko je s vama imao blizak odnos. Ovaj susret zapravo može označiti novi početak, bilo promjenom dinamike vaše trenutne veze ili obnavljanjem stare. Obratite pažnju na svoje osjećaje umjesto da ih prikrivate i uživat ćete u boljem danu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ljubavni horoskop: Eksperimentiranje je ključna riječ dana! Možete pitati i dopustiti sebi da učinite najčudnije stvari ikad! Odijevajte se u retro stilu, jedite hranu različitih kultura, budite spontani u onome što govorite, krenite na putovanja i budite dovoljno strogi da ne dopustite da se svijet miješa u vaše stvari.

 

RIBE

Nježnost i pažnja su nužni za odnose s partnerom upravo sada. On ili ona se susreću s problemom koji je za njega/nju vrlo važan. Morate potaknuti povjerenje tako da on/ona odluči povjeriti vam se. Pripremite se pružiti punu podršku. Uspješno prolazak kroz ovu krizu imat će dugotrajan učinak na oboje.