LJUBAVNI HOROSKOP ZA 14. Mart: OVAJ znak bi trebao više vjerovati partneru, a manje slušati ono čime mu drugi pune glavu…

ljubavni horoskop

OVAN

Ljubavni horoskop: Ptica u ruci bolja je nego dvije u grmu! Čini se kao da ste naišli na nekoga očaravajućeg i čini se da je daleko bolji od vašeg trenutnog partnera! Pa to je samo iluzija, imate najbolje i morate se pobrinuti za to! Jedan pogrešan korak dovest će do gubitka veze, stoga bolje izbjegavajte ovo iskušenje i nastavite dalje!

 

BIK

Danas će vam trebati puno strpljenja da se nosite sa svojim partnerom. Pazite što govorite ako želite zadržati mir. Manje nesuglasice mogu prerasti u velike probleme. Međutim, ovo je samo manji blimp i ne biste trebali naglašavati ovaj incident i izgubiti nešto dobro što vam se događa u životu. Šutnja će danas doista biti zlatna.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Vaš partner neće biti raspoložen za prilagodbe i nagodbe. Stoga je od vitalnog značaja da držite svoj ego pod kontrolom i ne postavljate nikakva kontroverzna pitanja. Manje nesuglasice će prerasti u pune svađe jer vam partner neće prepustiti niti jedan bod. Danas morate biti oprezni u romantičnim poslovima ako želite izbjeći velike potrese.

 

RAK

Možda ste zabrinuti za svog partnera i status vaše veze, ali stvari će vam od danas postati jasnije. Brojni postupci i osobine ličnosti koje su se ranije činile neobjašnjivim sada postaju jasni. To će vam pomoći da donesete logičnu odluku o tome koliko ste spremni uložiti u ovaj odnos i koje su vam granice bitne.

 

LAV

Ljubavni horoskop: Prije nego što tražite ljubav od drugih, morate voljeti sebe i to ćete danas jasno razumjeti. Vrijeme je da poslušate svoj unutarnji glas i date sebi ljubav i poštovanje koje zaslužujete. Tada nećete morati ići u potragu za ljubavlju. Umjesto toga, vaše vlastito samopouzdanje i samopoštovanje stvorit će prilike za smislene odnose u vašem životu.

 

DJEVICA

Čini se da veza sa vašom srodnom dušom nestaje zbog radnih pritisaka. Ali možete se dobro boriti za održavanje smislenih odnosa. Ako ste ozbiljni u vezi s ovom osobom, onda morate nastojati zadržati izgubljeni šarm, inače kontrolirajte svoja iskušenja. Bit će to nepotreban i uzaludan trud za nekoga tko vam nije mnogo bitan!

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 14. Mart: OVAJ znak bi trebao više vjerovati partneru, a manje slušati ono čime mu drugi pune glavu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top