DNEVNI HOROSKOP ZA 14. Mart: Jednom znaku se ovog ponedeljka VRAĆA u ŽIVOT OSOBA iz PROŠLOSTI!

dnevni horoskop

OVAN

Dnevni horoskop: Danas se osjećate mnogo otvorenije od onoga što inače radite. Ponašate se taktično već neko vrijeme i danas vam to može biti pomalo zagušljivo. Vjerojatno ćete danas izreći neugodnu istinu, a to neće svima dobro proći. Bolje je planirati neku samotnu aktivnost jer je malo vjerojatno da ćete danas modificirati svoje ponašanje kako bi odgovaralo drugima.

 

BIK

Dnevni horoskop: Vaša intuicija je u ovom trenutku jaka i dat će vam dobre smjernice u svemu što radite! Možete čak i lako riskirati i kockati se iz zabave! Sreća vam ide u prilog, ali morate dvaput razmisliti prije nego što skočite. Možda ćete doživjeti dašak emocija. Možda će se ponovno pojaviti stari prijatelji i poznanici koji će vam donijeti pozitivne vibracije.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Dan će biti u redu na početku, iako se kasnije može pokazati malo užurbanim. Netko kod kuće može biti bolestan i možda ćete ga/nju morati obilaziti usred pretrpanog rasporeda. Možda ćete dobiti sreću od prijatelja ili čak kolega i planirat ćete provesti vrijeme s njima u bliskoj budućnosti.

 

RAK

Dnevni horoskop: Uživajte u komunikaciji, pa čak i u jednodnevnom izletu sa starim prijateljem i obitelji. U svom radu trebate se držati onih metoda koje su se u prošlosti pokazale korisnima. Bolje je danas ne započeti nikakve nove eksperimentalne stvari. Ako pokušavate dobiti posao ili projekt, držite se konvencionalnih metoda i snažno prodajte svoje ideje i sposobnosti i uspjeh će sigurno biti vaš.

 

LAV

Događaji su se uskladili na takav način da je vaše samopouzdanje prilično narušeno. Bilo koji zadatak danas će biti teško zaključiti sretno i zadovoljno. Također možete doći u kontakt s nekim čiji negativni komentari mogu izazvati osjećaj malodušnosti. Zapamtite da je ovo privremena faza i da ćete uskoro vratiti samopouzdanje.

 

DJEVICA

Dnevni horoskop: Doći će do određenih naglih promjena u vašem osobnom i profesionalnom životu. Ovo će vas ostaviti zabrinutim i nesigurnim. Nemojte se tako osjećati i opustite se! Samo idite s tokom jer su te promjene samo za vaše dobro. Situacija se može pogoršati kada se nađe netko tko će vam izazvati nesreću pokušavajući vam se osvetiti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. Mart: Jednom znaku se ovog ponedeljka VRAĆA u ŽIVOT OSOBA iz PROŠLOSTI!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top