LJUBAVNI HOROSKOP ZA 13. Mart: Netko će danas imati mogućnost da se POMIRI SA BIVŠOM LJUBAVI!

ljubavni horoskop

OVAN

Ljubavni horoskop: U redu je biti vrlo promišljen u svojim vezama danas, sve dok stvarate prostor za perspektivu svog ljubavnika. Slobodni tijek vašeg romantičnog stila komunikacije mogao bi se boriti protiv vaše želje da zadržite kontrolu nad onim što će se sljedeće dogoditi. Čak i ako je u suprotnosti s vašim instinktima, najbolji pristup je slušati cijelim srcem i sjediti minutu prije nego što odgovorite. Možda ćete ovo morati prakticirati nekoliko puta prije nego što se osjećate uistinu ugodno.

 

 

BIK

Lagani obrti izraza mogu vam sada donijeti ono što želite u romantičnim stvarima, no ipak bi moglo biti nešto dublje ispod površine. Mogli biste se zalagati za plan u vezi za koju još niste doista spremni. Shvatite što je užareno središte svake želje da imate kontrolu, a zatim to podijelite s ljubavnikom ili potencijalnim ljubavnikom. Radite duboki posao solo.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Dom je tamo gdje ti je danas srce! Boravak u njemu mogao biti ispunjeniji način da date i dobijete ljubav nego da u ovom trenutku putujete daleko. Zapravo, mnogo se radnji može odvijati dok čvrsto spavate, jer je vaša mašta sada tako bogata i plodna. Izvadite svoj dnevnik snova i koristite ga kao romantični talisman za proricanje.

 

 

RAK

Možda ćete danas osjećati da vam je potrebna veća doza ljubavi. Vjerojatno ćete razmišljati o dubljem luku svog ljubavnog života, vjerojatno se pitajući što sve to zapravo znači. Možda ćete doživjeti sumnju ili zabrinutost, ali ako te osjećaje pogledate kroz duhovniju leću, shvatit ćete da ste sigurni i voljeni upravo tamo gdje jeste. Možete postići ovu smirenost bez obzira na to jeste li trenutno slobodni ili privrženi.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop: Ne osjećajte se previše ugodno sa svojim partnerstvom takvim kakav jest. Ponekad se morate pomaknuti daleko izvan svoje zone udobnosti da biste shvatili što uistinu cijenite u ljubavi. Možda ćete se držati svojih navika kao da su stvarne imovine, svojevrsni sigurnosni pokrivač koji vam daje dopuštenje da ostanete gdje jeste i da ne riskirate. Ako niste voljni napraviti potrebne promjene, stvari bi mogle zastarjeti.

 

 

DJEVICA

Prenošenje svojih najdubljih, najmlađih osjećaja romantičnom interesu danas bi moglo biti korisno. Vi ste posebno talentirani da kažete pravu stvar u pravo vrijeme – i zauzvrat izazivate ljubav i strast. Možda ćete čak angažirati prijatelje u pokušaju da nekome kažete kako se stvarno osjećate. Razmišljajte o tome kao o prenošenju simpatija u osnovnoj školi.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 13. Mart: Netko će danas imati mogućnost da se POMIRI SA BIVŠOM LJUBAVI!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top