DNEVNI HOROSKOP za 9. August: Jedan znak će PATITI jer će se saznati TAJNA IZ PROŠLOSTI…

DNEVNI HOROSKOP za 9. August: Jedan znak će PATITI jer će se saznati TAJNA IZ PROŠLOSTI…

8 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Postavili ste sebi previsoke standarde i sve ćete se teže truditi da to postignete. Bit će teško postići svoj cilj i to može dovesti do osjećaja razočaranja. Morate shvatiti vlastite sposobnosti prije nego što postavite svoje ciljeve. Vrijeme nije dobro za donošenje bilo kakve veće odluke.

 

BIK

Dnevni horoskop: Bit ćete privrženi i puni ljubavi prema svima s kojima danas dođete u kontakt! Netko će možda biti dirnut vašom velikodušnošću i do kraja dana će priznati svoje osjećaje prema vama. Koliko god gorka iskustva još uvijek imate na umu, ali ovo je vrijeme da se oslobodite svih negativnosti i zamjerki koje ste dugo držali.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Čini se da je dan pun pljeska i pohvala za vas. Možda ćete dobiti nagradu za nekoliko izvanrednih nastupa. Vaša načela pridržavanja istine mogu vas čak postaviti kao uzor za nekoliko ljudi, uključujući i vaše konkurente. Samo pokušajte ponovno procijeniti svoje odluke prije nego što ih učinite učinkovitima.

 

RAK

Dnevni horoskop: Danas ćete vjerojatno otkriti novi i neiskorišteni izvor moći u sebi. Shvatit ćete da niti trebate niti ćete vjerojatno dobiti bilo kakvu vanjsku pomoć u rješavanju problema s kojima ste se susreli. Lako se možete sami nositi sa svima njima i zapravo u vama postoji izvor snage na koji se možete osloniti.

 

LAV

Pravo je vrijeme da se prepustite laganoj zabavi s prijateljima. Izađite na zabavu i ispunjenu večer i vjerojatno ćete postati život i duša svečanosti. Tijekom toga upoznat ćete nekoga tko će uživati ​​u istim stvarima kao i vi i koji će također prepoznati vaš potencijal.

 

DJEVICA

Dnevni horoskop: Netko vam nudi stalnu i nepokolebljivu odanost, pomoć i podršku. Danas će vam se ukazati prilike da uzvratite dio usluge i izrazite svoju zahvalnost. Pritom ćete možda morati prihvatiti tešku situaciju, ali to će u konačnici ojačati vaš odnos. Morate biti hrabri i uporni dok pokazujete ljubaznost i zahvalnost.

VAGA

Svaki susret koji sada imate karakteriziran je naletom energije i svrhom. Kvaliteta vaših interakcija dramatično će se poboljšati i možda ćete čak doći u kontakt s nekim tko će revolucionirati vaš život  financijski ili duhovno. Dobit ćete bolji uvid u vlastiti karakter i to će vam pomoći da odlučite o smjeru svog života. Trebali biste dobro iskoristiti ovu priliku jer razumijevanje sebe može pomoći u rješavanju brojnih vaših trenutnih sukoba.

 

ŠKORPIJA

Dnevni horoskop: Vjerojatno ćete danas naići na veliku ideju i ne smijete je odmah odbaciti jer se čini previše nevjerojatnom. Ovo je dan za razmišljanje krupno i za dostizanje visine. Trebali biste dobro proučiti prepreke svom planu i uskoro ćete otkriti da će vam sama prepreka sugerirati kako je se možete riješiti.

 

STRIJELAC

Ustani i zablistaj danas. Zvijezde predviđaju da imaju važan posao za vas. Danas trebate usrećiti bilo koga u svojoj blizini, ovaj čin zauzvrat će vam otvoriti vrata sreće. Međutim, nemojte posuđivati ​​novac danas jer ste skloni da ga zauvijek izgubite. Ne bi trebalo biti nikakvih problema s vašim zdravljem.

 

JARAC

Dnevni horoskop: Raspoloženje dana je pomalo neizvjesno. Morate biti posebno oprezni kada imate posla s osjetljivim ljudima. Vrijeme je i za sukobljavanje i donošenje odluka. Možda ćete biti prisiljeni u neugodne situacije koje ste izbjegavali i donijeti teške odluke. Međutim, moći ćete donijeti ispravnu odluku čak i pod pritiskom i to će u konačnici imati pozitivan učinak na vaš život.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Očekuju vas mnoge dobre prilike. Ali zahtijevaju veliku predanost što vam se u ovom trenutku čini nedostupnom. U redu je da ovu priliku odložite za važan osobni događaj! Vi ste nježni u svom raspoloženju i to je ono što vam pomaže da se nježno gelirate s prijateljima.

 

RIBE

Dnevni horoskop: Novi nalet samopouzdanja obilježava sve što radite danas. Barijere koje su se prije nekoliko dana činile nepomičnom bit će odnesene pred vašom odlučnošću. Vaše će komunikacijske vještine doživjeti velike promjene i lako ćete moći uvjeriti druge ljude i dovesti ih do svog stajališta. Dan je savršen za rješavanje bilo kojeg teškog projekta koji ste odgađali.