DJETELINA DONOSI SREĆU – Izaberi jednu i SAZNAJ što će ti PRELIJEPO DONIJETI naredni dani….

DJETELINA DONOSI SREĆU – Izaberi jednu i SAZNAJ što će ti PRELIJEPO DONIJETI naredni dani….

30 listopada, 2023 0 By Admin

Ponudili smo vam tri simbola sreće, odnosno tri djeteline. Vaš zadatak je da izaberite samo jednu djetelinu i saznajte što će vam lijepo donijeti naredni dani…

 

Ako ste odabrali prvu djetelinu

Vi ste nepopravljivi sanjar. Nema toga što vama može srušiti nadu i ubiti volju za nečime. Mnogi ljudi zapravo ne očekuju puno, ali vi niste poput njih. Vi uvijek očekujete. Vi uvijek sanjate, maštate, nadate se… Vi ste vesela osoba koja ne skida osmjeh sa lica.

Sreća privlači sreću –  tako kažu! Upravo zato će vama idući dani donijeti sreću u život na mnogim planovima života. Vama ne treba puno za sreću. Vi se radujete sitnicama i upravo to vas održava sretnom osobom. Tijekom idućih dana riješit ćete određene probleme koje vam nemir stvaraju. Sreća će vam se osmjehnuti na ljubavnom planu također. Idući dani, vama će donijeti samo dobro.

Bez obzira što zračite na okolinu pozitivno i sretno, ipak u vama se nagomilala tuga za koju samo vi znate i sa kojom se samo vi nosite onako kako znate. Mnogi ju ne vide i mnogi ju ne prepoznaju. Ipak, oni koji vas poznaju u dušu, iza svakog vašeg osmjeha osjete i tugu. Iza svakog vašeg “dobro sam” znaju da nije sve kako treba.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu GRUPU i prati nas svaki dan

Takve osobe su dragocijene u životu i treba ih čuvati, jer samo tek nekoliko osoba iskreno brine o nama.

Ako ste odabrali drugu djetelinu

Vi se bojite očekivati i bojite se na neki način sreće, jer kada vam se dogodi sreća, ona obično dugo ne potraje. Potom se vaša sreća pretvori u tugu. Zato se zadovoljavate sa onime što imate i potiho i potajno se nadate da će se i vama sreća ipak jednom na duže staze osmjehnuti.

Ovo što čitate za vas je izazov i iskušenje, jer tijekom idućih dana, vama će se ipak osmjehnuti sreća.Vi ćete na jednom skupu, odnosno druženju, proslavi ili slično, upoznati osobu koja će vam se veoma dopasti. Interes će biti obostran. Daljnji tijek događanja će dovesti do toga da ćete započeti ljubavnu priču sa tom osobom.

Ta osoba će imati čak ozbiljnije namjere sa vama, nego vi s tom osobom. Ukoliko ćete biti u mogućnosti ispuniti očekivanja te osobe, vaša ljubavna priča će se nastaviti.

 

 

Ako ste odabrali treću djetelinu

Vi ste vedra i pozitivna osoba koja uvijek očekuje i čeka bolje dane. Čekate da se ostvare vaše skromne želje. Vama također za sreću ne treba puno. Dio vas je uvijek sretan i vedar, a onaj drugi dio vas je uvijek potišten i tužan. Te emocije vode bitku same izmedju sebe. Nekada pobijedi pozitiva, a nekada ne.

No vi se uvijek borite da ostanete što pozitivniji. Vama će idući dani donijeti neke sretne trenutke sa osobama sa kojima nemate više kontakt.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu GRUPU i prati nas svaki dan

Neke osobe će se vratiti ponovo u vaš život i to će u vama izazvati bujicu emocija. Sretnih emocija. Osim toga, popravit ćete odnose sa osobom sa kojom nemate dobre odnose. Iako ste odbačeni od te osobe, ta osoba vama nedostaje.