DJETELINA DONOSI SREĆU – Izaberi jednu i SAZNAJ što će ti PRELIJEPO DONIJETI naredni dani….

Ponudili smo vam tri simbola sreće, odnosno tri djeteline. Vaš zadatak je da izaberite samo jednu djetelinu i saznajte što će vam lijepo donijeti naredni dani…

 

Ako ste odabrali prvu djetelinu

Vi ste nepopravljivi sanjar. Nema toga što vama može srušiti nadu i ubiti volju za nečime. Mnogi ljudi zapravo ne očekuju puno, ali vi niste poput njih. Vi uvijek očekujete. Vi uvijek sanjate, maštate, nadate se… Vi ste vesela osoba koja ne skida osmjeh sa lica.

Sreća privlači sreću –  tako kažu! Upravo zato će vama idući dani donijeti sreću u život na mnogim planovima života. Vama ne treba puno za sreću. Vi se radujete sitnicama i upravo to vas održava sretnom osobom. Tijekom idućih dana riješit ćete određene probleme koje vam nemir stvaraju. Sreća će vam se osmjehnuti na ljubavnom planu također. Idući dani, vama će donijeti samo dobro.

Bez obzira što zračite na okolinu pozitivno i sretno, ipak u vama se nagomilala tuga za koju samo vi znate i sa kojom se samo vi nosite onako kako znate. Mnogi ju ne vide i mnogi ju ne prepoznaju. Ipak, oni koji vas poznaju u dušu, iza svakog vašeg osmjeha osjete i tugu. Iza svakog vašeg “dobro sam” znaju da nije sve kako treba.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu GRUPU i prati nas svaki dan

Takve osobe su dragocijene u životu i treba ih čuvati, jer samo tek nekoliko osoba iskreno brine o nama.

 

Nastavak na idućoj stranici…

DJETELINA DONOSI SREĆU – Izaberi jednu i SAZNAJ što će ti PRELIJEPO DONIJETI naredni dani….

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top