LJUBAVNI HOROSKOP za 13. April: OVAJ znak od danas više neće sumnjati u VJERNOST PARTNERA, jer će dobiti dokaz vjernosti…

LJUBAVNI HOROSKOP za 13. April: OVAJ znak od danas više neće sumnjati u VJERNOST PARTNERA, jer će dobiti dokaz vjernosti…

12 travnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Previše ste se navikli sami rješavati svoje probleme, ali otkrit ćete da vam njihovo dijeljenje s partnerom može biti od velike pomoći. On ili ona će vam pružiti podršku i čak vam može ponuditi praktičnu pomoć. Ako se problem odnosi na bilo koji problem u vašoj vezi, pokrenite tu temu na javnom mjestu gdje je manje vjerojatno da će vaš partner emocionalno reagirati na njega.

 

BIK

Posljednjih nekoliko dana tjeskoba i sumnje u vašu sadašnju ili buduću vezu okupirale su vam um. Danas će sve sumnje biti otklonjene i moći ćete svog partnera kao i odnos sagledati u jasnom svjetlu. Moći ćete donijeti jasnu i informiranu odluku o svom ljubavnom životu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop:   Ljubav i romansa danas su za vas pomalo rizični pothvati! Možda ćete naići na nekoga tko nije zao i želi igrati samo na vrijeme. Ali ne smijete imati za cilj romantičnu vezu s tom osobom. Pokušajte prvo biti prijatelj s ovim tipom ili djevojkom i dajte mu do znanja koliko vam je stalo do njega. Dobro ga poznajte i dajte mu priliku da i to učini.

 

RAK

Danas se vi i vaš partner možda planirate useliti zajedno. Vaš partner vas može lako podržati s stambenim smještajem. No, za promjenu raspoloženja možete prije toga otići na egzotično ljetovanje ili nesvakidašnje avanturističko putovanje kako biste razbili monotonu rutinu i razvedrili raspoloženje.

 

LAV

Ljubavni horoskop:   Strast je red dana. Iznenadit ćete svog partnera ekstravagantnom i romantičnom gestom i za to ćete biti nagrađeni. Danas se osjećate vrlo velikodušno, kako u troškovima tako i u ljubavnom činu. Vaša priroda darivanja će izazvati strastven i sladak odgovor vašeg partnera. Pripremite se za uživanje u običnom danu koji postaje poseban zahvaljujući vašem trudu.

 

DJEVICA

Možda ćete dobiti priliku da se stvarno zabavite s nekim tko vam je stvarno smiješan i prirastao vam je srcu. I takvu osobu morate odabrati da vam bude srodna duša. Nemojte se zanositi onim što vam drugi govore o odabiru idealne figure za svoje partnere. Budite realni i razumni. Ako niste zadovoljni stvarnošću, onda morate nešto učiniti u vezi s tim.

VAGA

Ljubavni horoskop:  Društvena energija je velika pa ćete se možda naći u susretu s ljudima zajedno sa svojim partnerom. Monotonija jednostavno nije vaša šalica čaja. Probajte nešto novo jer dosada se uvlači u vašu vezu. Profesionalne stvari se kreću ogromnom brzinom, a vi ste uhvaćeni u vrtlogu. Pazi; vaš partner je još uvijek na obali i čeka vas.

 

ŠKORPIJA

Pravo je vrijeme za romantiku. Morate pokazati svom partneru da njega/nju ili vezu ne uzimate zdravo za gotovo. Ovo je pravo vrijeme da prijeđete još više i razmazite svog partnera i vaša veza može dosegnuti novi vrhunac samo romantičnom i intimnom večerom ili promišljenom gestom ili poklonom.

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop:  Dan je savršen da očistite zrak i iznesete na vidjelo sve latentne probleme vaše veze. Ovo čišćenje zraka je prijeko potrebna vježba koju ste odgađali. Pomoći će očistiti vaš odnos i udahnuti mu novi život. Očekujte uživanje u sjajnoj romantičnoj gesti pred kraj dana.

 

JARAC

Spremni ste slušati druge i možda ćete naići na nekoga tko beskrajno priča o životu i ljubavi! Imate sreće! Ova vas osoba može počastiti savršenom vezom za cijeli život. Planirajte više sastanaka s tom osobom i nemojte se stidjeti pristupiti toj osobi kada je to potrebno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ljubavni horoskop:  Dobro partnerstvo u osobnom životu dat će vam prednost i u profesionalnom životu. Zajednički pothvat vas i vašeg partnera pokazat će se velikim uspjehom u ljubavnim i poslovnim pitanjima. Vas dvoje vrlo dobro razumijete međusobne razlike i stoga se možete jako dobro slagati jedno s drugim. Budi i dalje tako uvijek.

 

RIBE

Morate paziti da ne provjeravate strpljenje vašeg partnera. Tolerirao je vas i davao vam dovoljno topline unatoč vašim hladnim reakcijama na njegove pokušaje da vam udovolji. Uredu je; oprosti im što vas je jednom povrijedio. On je stvarno kriv za sve svoje greške i neće ih više ponoviti.