MAGIČNI PRSTEN kojeg izabereš OTKRIVA TVOJU LJUBAVNU SUDBINU do kraja godine!

MAGIČNI PRSTEN kojeg izabereš OTKRIVA TVOJU LJUBAVNU SUDBINU do kraja godine!

7 prosinca, 2023 0 By Admin

PRVI MAGIČNI PRSTEN:

Ako ste odabrali ovaj magični prsten to znači da je pred vama jedan buran ljubavni period. Osoba koja je nekad bila u vezi sa vašom voljenom osobom će na sve načine pokušati ponovo pridobiti pažnju i ljubav vašeg partnera. Možemo reći da će igrati prljavo i služiti se i sa lažima kako bi vašeg partnera odvojila od vas.

Ono što morate znati je da vaš partner nema nikakve planove sa tom osobom, da vam je vjeran i da voli samo vas. Vrlo je bitno da pokažete povjerenje i da stojite uz svog partnera, jer ćete vrlo brzo i sami uvidjeti da vam je iskren i uvidjet ćete zamke sa kojima se služi osoba iz njegove prošlosti.

Vaša veza bit će dovedena na test, odnosno bolje reći da ćete vi biti na testu koji ćete morati savladati. Savladat ćete ga strpljenjem i povjerenjem. Ako uspijete savladati taj test, ne samo što ćete ostati u vezi, nego ćete svoju ljubav podići na jednu novu, višu i bolju razinu.

Ako ste slobodni:

Prije svega morate pokazati oprez i mudrost, a evo i zašto. Jedna osoba će pokazati veliko zanimanje za vas, obasipat će vas komplimentima i u prvi mah će vam se činiti da ste stvarno začarali tu osobu. Osim toga, veoma će vam goditi sva pažnja kojom će vas ta osoba obasipati. Međutim, nije svaki put onako kako izgleda.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ta osoba nema iskrene namjere prema vama, niti će biti iskrena prema vama. Savjetujemo da se suzdržite od preranog ulaženja u vezu. Pričekajte određen period vremena, jer tada ćete vidjeti pravu istinu. Najbolje bi bilo da ovu priliku za vezu propustite.

 

DRUGI MAGIČNI PRSTEN:

Ako ste izabrali ovaj magični prsten odmah da vam kažemo da vi nećete uopće imati razloga za zabrinutost. Iako je iza vas buran period koji ste već uvelike rješili, u budućnosti će vam svaki danom biti sve bolje i ljepše. Ljubavna budućnost vam donosi sklad i mnoge zajedničke romantične trenutke. Ako možda niste u bračnoj zajednici, postoji velika mogućnost da će doći uskoro do prosidbe i vjenčanja. Ovaj period ćete dugo pamtiti, jer dani koji vam dolaze će vas uveseljavati, kao i vaša voljena osoba koja će vam svako malo priređivati razna lijepa iznenađenja.

Ako ste slobodni:

I za one koji nisu u vezi imamo jako lijepe vijesti. U vaš život ušetat će jedna osoba koja će vam se dopasti na prvi pogled. Međutim, iz nekog razloga vi ćete misliti da nema nikakve šanse da se i ta osoba zagleda u vas. Tu osobu ćete igrom slučaja upoznati preko zajedničkog prijatelja. Taj prijatelj će vam “šapnuti” da se vi sviđate toj osobi. Da, bit ćete i iznenađeni i sretni. Vi ćete sa tom osobom započeti vezu i pronaći sreću koju dugo vremena tražite i čekate.

 

 

TREĆI MAGIČNI PRSTEN:

Ako ste izabrali ovaj magični prsten to znači da ćete morati proći neke manje krize prije nego uplovite u mirnu ljubavnu luku. Vi već neko vrijeme imate ljubavne probleme, nesuglasice i dileme oko kojih nikako ne možete da se dogovorite sa voljenom osobom.

Takav period još će potrajati neko vrijeme i vaša veza će upasti u manju krizu. Čak ćete pomisliti da nema smisla dalje i da jednostavno niste suđeni jedno drugom. Međutim, onda će se desiti nešto da ćete i vi i vaša voljena osoba shvatiti koliko značite jedno drugom. Pojavit će se strah da bi mogli izgubiti voljenu osobu.

Zapravo ćete tada shvatiti kolika je vaša ljubav velika i jaka i da je besmisleno što dozvoljavate da vas neke nebitne stvari udaljavaju jedno od drugog i rade razdor u vašoj vezi.  To će biti trenutak koji će vas zbližiti i trenutak kada ćete zaboraviti na sve probleme koje ste imali. Okrenut ćete se jedno drugom kao i vašoj zajedničkoj budućnosti.

Ako ste slobodni:

Iza vas je nekoliko nesretnih ljubavi i nekoliko puta su vam lomili srce. Da, preživjeli ste i godila vam je trenutno samoća da izliječite srce i oporavite se od svih razočaranja koje ste doživjeli i proživjeli.

Možda vam donosimo dobre vijesti, a možda i ne. U budućnosti vi ćete imati nekoliko ponuda za vezu, ali bit ćete vrlo oprezni i nećete prihvatiti ni jedno udvaranje u toj mjeri da bi započeli vezu.  Vi ćete na kraju započeti vezu sa bivšim partnerom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Možda to nije dobra solucija, jer ta ista osoba vam je slomila srce, ali vaše srce i dalje kuca u ritmu te ljubavi i vi si u tome ne možete pomoći. Dobra vijest za vas je da je ta osoba tek nakon što vas je izgubila, shvatila koliko vas zapravo voli.