DNEVNI HOROSKOP za 6. August: Jedan znak se mora OSLOBODITI predrasuda i jednostavno početi UŽIVATI u ŽIVOTU…

DNEVNI HOROSKOP za 6. August: Jedan znak se mora OSLOBODITI predrasuda i jednostavno početi UŽIVATI u ŽIVOTU…

5 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Ako vas ljudi ne razumiju, nemojte gubiti vrijeme i energiju objašnjavajući im svaki svoj potez. Oni to nikada neće odobriti! Možda ste previše zauzeti, a nadolazeći zadaci mogu zahtijevati i neke promjene u svojim prethodnim angažmanima! Budite fleksibilni prema zahtjevima.

 

BIK

Dnevni horoskop:  Možda ćete danas dobiti dosta dezinformacija. Bolje je osloniti se na vlastitu prosudbu i razmišljanje nego slušati druge i biti pod utjecajem drugih. Pokušajte pronaći istinu svojim tempom na svoj način i vjerojatno ćete doći do najbolje odluke. Prijeko potrebno planiranje odmora je u zraku.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Danas je vaše raspoloženje i razigrano i dramatično i privući će vas sve lijepo. To može dovesti do nekih neplaniranih i nepotrebnih troškova. Sve vaše aktivnosti danas će imati estetski štih. Također možete otići na neki tretman ljepote. Bit ćete veselo raspoloženi cijeli dan, a to će stvoriti druželjubivost i na vašem radnom mjestu.

 

RAK

Dnevni horoskop:  Zapetljani odnosi, razgovori dvostrukog značenja i nesporazumi red su dana, ali će se pokazati prije zabavnim nego štetnim. Ne brinite za ove. Umjesto toga, razvedrite se, odmaknite se i uživajte u komediji pogrešaka koja će se danas dogoditi svuda oko vas. Uz zdravu dozu humora, dan može ispasti doista ugodan.

 

LAV

Vaša pretjerana emocionalna priroda iako pomaže potrebitima, ali vas ponekad može zadaviti u neugodnoj situaciji. Potražite pomoć partnera da izađete iz takve situacije. Ovo je vrijeme za neku intimnu i tajnu komunikaciju. Financijski dobici su najvjerojatnije mogući, ali držite se podalje od kockanja. Recite svoje riječi oprezno kako ne bi povrijedile voljenu osobu.

 

DJEVICA

Dnevni horoskop: Otvorite svoj um da danas s nekim podijelite svoje filozofije i ideje i pronaći ćete srodnu dušu. Ovo može utrti put za lijepo prijateljstvo ili održivo partnerstvo. Uz malo promatranja moći ćete naučiti puno stvari od drugih i to znanje može biti vrlo korisno za vas. Također možete upoznati nekoga tko će podijeliti vaše mišljenje i ideje.

VAGA

Vaša moć koncentracije i percepcije sada su na vrhuncu i to vas čini dodatno osjetljivim na ljude oko vas i njihovu nevolju. To će vam pomoći da popravite bilo kakvu prošlu povredu. Možda ćete doći u kontakt s nekim od koga ste otuđeni. Ovo je dobro vrijeme da nadoknadite razlike, čak i ako uključuje nekoliko neugodnih trenutaka.

 

ŠKORPIJA

Dnevni horoskop:  Danas ćete biti posebno ležerno raspoloženi. Nijedan problem nema moć da vas uznemiri i svaku situaciju rješavate s osmijehom na licu. Također možete igrati ulogu učinkovitog posrednika u bilo kojem sporu danas. Širit ćete veselje i dobru volju, a također ćete biti život i duša svake zabave kojoj prisustvujete navečer.

 

STRIJELAC

Danas hitno trebate razumjeti i ovladati umijećem balansiranja fizičke stvarnosti sa svojom vizijom. Iako su vaši planovi ambiciozni, morate razumjeti stvarne prepreke iznad ovih planova. U suprotnom, usprkos svim vašim dobrim namjerama, idete u smjer sudara. Također morate razumjeti da vaši planovi mogu biti u sukobu s planovima nekoga drugog tko je odlučan i ambiciozan poput vas.

 

JARAC

Dnevni horoskop: Općenito ste vrlo bistre glave. Ali danas će vašu sposobnost logičnog razmišljanja ometati vlastiti problemi i nesigurnosti. Stoga ovo nije najbolji dan za preuzimanje novog projekta ili novog partnera. Vjerojatno ste danas pogriješili u svojoj prosudbi. Dakle, temeljiti svoje buduće aktivnosti na tome možda neće biti plodonosno. Pokušajte se opustiti danas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Danas ste odlučni igrati igru ​​moći koja može uključivati ​​poštena i nepoštena sredstva za postizanje vaših ciljeva. Nakon što ste dugo bili stjerani u kut, nalet energije s planeta sada bi vas mogao ispuniti samopouzdanjem. Možete donositi odluke na temelju svojih instinkta i budite sigurni, nitko vam se neće smijati u lice.

 

RIBE

Dnevni horoskop:  Svakako pazite na sebe i vodite računa o svom zdravlju. Zvijezde danas upozoravaju na loše zdravlje. Izbjegavajte hladnu ili ohlađenu hranu. Ako imate zdravstveno stanje, poduzmite dodatne mjere opreza. Financijski biste danas trebali biti stabilni; ne predviđa se dobitak ili gubitak. Međutim, danas je bolje suzdržati se od velikih ulaganja.