TEST LIČNOSTI! – IZABERI jedan cvijet i SAZNAJ NAJVEĆU ISTINU O SEBI! – neke ISTINE ti se SIGURNO NEĆE DOPASTI!

TEST LIČNOSTI! – IZABERI jedan cvijet i SAZNAJ NAJVEĆU ISTINU O SEBI! – neke ISTINE ti se SIGURNO NEĆE DOPASTI!

7 ožujka, 2022 0 By Admin

DRUGA SLIKA

Po mnogočemu se ističete u odnosu na druge ljude. Vaši stavovi i razmišljanja često se razlikuju od drugih. Niste povodljiva osoba i ne priklanjate se većini. Dok neki ljudi kopiraju druge, vi ste čista suprostnost tome. Volite kada se razlikujete od drugih. Volite biti drugačiji i u tome uspjevate. Vama teško netko može nametnuti svoje mišljenje. Teško vas netko može razuvjeriti kad u nešto vjerujete. Poštujete druge i njihove stavove, ali imate svoje. Ukoliko se vaši stavovi razlikuju od drugih, najčešće ih ne osuđujete, već pronađete razumijevanje jer smatrate da je nemoguće da svi isto misle.

Međutim, događa vam se da vi ne nailazite na takvu vrstu razumijevanja. Nije jednom bilo da je vas netko osudio, odnosno “napao” zbog vašeg mišljenja. To vas prilično ljuti jer poanta je u prihvaćanju različitosti. Gajite veliko poštovanje prema drugima, no ne može se reći da uvijek dobijete istom mjerom. No to vas ne može spriječiti da usprkos svemu ostanete čovjek u pravom smislu te riječi. Na takve situacije ne reagirate agresivno i prostački, nego na način koji ljude najviše boli. Kulturom.

 

TREĆA SLIKA

Vi ste osoba koja se krasi osobinom hrabrosti. Kada vas najviše život lomi, uhvatite se u koštac i hrabro idete naprijed. Ako i potonete, ubrzo se dižete i nastavljate svoj put. Nježni ste i krhki i nije vas teško povrijediti, razalostiti pa ni rasplakati.

Ali, istovremeno ste snažni i odvažni. Obično vas sitnice slome i rastuže, a onda preživite stojički ono na čemu bi se mnogi slomili. Razlog tome je vaše nježno, a opet snažno srce.Vas najviše kroz život vodi srce. Vi ste tip osobe koja češće sluša srce, a ne razum.

Zbog toga ste ponekad griješili jer ste vjerovali pogrešnim ljudima. Svatko polazi od sebe, pa tako i vi. Mislite ako ste vi pošteni i pravedni da su i drugi takvi. Zbog toga ste znali nasjesti na manipulativne ljude i njihove laži i manipulacije. Usprkos svemu tome, to vas nije spriječilo da i dalje slušate svoje srce.

Vjerujete sebi i živite svoj život onako kako vi želite.Ne dozvoljavate drugima da vrše na vas pritisak. Sami odlučujete, a onda ste sami zaslužni za uspjeh, kao što ste u suprotnom odgovorni za neuspjeh.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Može se reći i da ste prilično tvrdoglavi što nije ništa loše. Baš naprotiv, to samo znači da znate što želite i da vam drugi ne mogu tako lako nametnuti svoje ideje i želje.

Stranice: 1 2