Simboli SREĆE i MIRA donose ti SJAJNE i SRETNE VIJESTI! Izaberi svoj simbol i saznaj kako ćete život nagraditi…

Simboli SREĆE i MIRA donose ti SJAJNE i SRETNE VIJESTI! Izaberi svoj simbol i saznaj kako ćete život nagraditi…

7 ožujka, 2022 0 By Admin

DRUGA SLIKA:

Drugi simbol simbolizira ljubav. Srce i ruže su veliki simbol ljubavi. Ljubav je nešto što vama jako nedostaje u životu. Bez ljubavi vaša sreća ne može biti potpuna. Život vas nije darivao sa ljubavlju koja bi ispunila vaša očekivanja u potpunosti. Uvijek ne nešto falilo da bi mogli reći da ste potpuno zadovoljni.

Vas zapravo nije lako voljeti. Danas se veze zasnivaju na svemu samo najmanje na emocionalnoj osnovi. Upravo zato vas nitko nije znao voljeti na način na kojo ste vi htjeli. Vi ste htjeli čistu ljubav poput suze u kojoj će jedino biti važno ono što je u srcu. Vas ne zanima interes ili površne veze. Vi samo želite da vas netko ludo voli i da je ovisan o vama i vašoj ljubavi. Život svima vraća po zasluzi, a ni vi nećete biti iznimka.

Dugo čekate na takvu ljubav, a vašem čekanju će doći kraj i prije nego mislite. Život vam šalje divnu osobu kojoj će jedino biti stalo do vašeg srca i vaše ljubavi, a isto to ćete i vi htjeti od te osobe. Ostvarit ćete prekrasnu ljubavnu vezu koja će se zasnivati samo na emocijama i uživati u svakom provedenom zajedničkom trenutku.

 

TREĆA SLIKA:

Izabrali ste sliku koja simbolizira mir. Vi težite miru i skladnim odnosima. Vama je potreban mir, a ne svađe, napete situacije i sve ono što će negativno utjecati na vas. Sa nekim osobama nemate dobre odnose. Te osobe su vama drage i puno vam znače.

Samim time što nemate skladne odnose, to vas čini nesretnom i tužnom. Vi bi sve dali kada bi među vama zavladao mir i kada bi izgladili vaše odnose. Život uvijek nagradi dobre ljude. Poneka sporo, ali uvijek se svakome vrati ono što je zaslužio. Nebitno je tko je krivac ili čija je krivnja veća.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vjerojatno tu nema vaše krivice ili ako ima, vrlo je malo ima. U narednom periodu vaše želje će se ispuniti. Vi ćete ponovo moći zagrliti osobu sa kojom niste dobri, a koja vam tako jako nedostaje. Nemojte sumnjati u to, jer sjetite se da život uvijek nagradi dobre ljude.

Stranice: 1 2