PRORICANJE BUDUĆNOSTI IZ MAGIČNOG DLANA: Izaberi jedan i SAZNAJ što će ti se VRLO BITNO u budućnosti DOGODITI…

PRORICANJE BUDUĆNOSTI IZ MAGIČNOG DLANA: Izaberi jedan i SAZNAJ što će ti se VRLO BITNO u budućnosti DOGODITI…

7 ožujka, 2022 0 By Admin

DRUGA SLIKA

Bliska budućnost će vam donijeti neke situacije koje već dugo priželjkujete i kojima se već dugo nadate. Naredni period bi mogao biti obilježen velikom srećom i zadovoljstvom. Već dugo čekate na neke stvari, a upravo bi se one mogle ostvariti vrlo brzo. U svakom slučaju brže nego se nadate.

Doživjet ćete lijepe i čarobne trenutke kada je ljubav u pitanju. Osim toga, upoznat ćete osobu sa kojom ćete ostvariti vrlo lijepu i ugodnu komunikaciju. S tom osobom ćete voditi česte i duge razgovore. Dobit ćete i poziv. Rođendanska zabava ili vjenčanje. To će vam svakako dobro doći.

Također ćete čuti neke glasine o osobi koju poznajete. Ubrzo ćete se uvjeriti da to nisu glasine, nego istina. To će vas ostaviti bez riječi. Ostvarit će vam se jedna manja želja koju već dugo čekate da se ostvari. Vašem strpljenju će doći kraj, a zamjenit će ga uspjeh i velika sreća.

 

 

TREĆA SLIKA

Bliska budućnost će vam donijeti povoljna dešavanja i događaje kako na poslovnom planu, tako i na ljubavnom planu. Narednim periodom vremena, posve ćete moći biti zadovoljni kako će vam se stvari odvijati u životu. Sva ta pozitivna dešavanja obilježit će vašu blisku budućnost na bolji način nego što to sada mislite.

Neke osobe će pokazati svoje pravo lice. Maske će pasti. Vi na te osobe već neko vrijeme upozoravate, ali vam nitko ne vjeruje. U narednom periodu osobe kojima ste pokušavali skrenuti pažnju na tu osobu, shvatit će da se te bili u pravu. Osim toga, u bliskoj budućnosti vas čeka jedan poziv.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Taj poziv će uputiti osoba iz vaše prošlosti koja vam je veoma draga. Moguće da je to osoba sa kojom ste nekada imali ljubavnu vezu. Zatražit će od vas susret i razgovor. Na poslovnom planu zabilježit ćete uspjeh koji će vas uzdignuti za jednu višu razinu i donijeti vam ili novac ili promaknuće.

Stranice: 1 2