OVA 3 znaka zodijaka će imati OGROMNU SREĆU u LJUBAVI tijekom Jupitera u Ribama, od 8. marta 2022. pa sve do kraja ove godine!

OVA 3 znaka zodijaka će imati OGROMNU SREĆU u LJUBAVI tijekom Jupitera u Ribama, od 8. marta 2022. pa sve do kraja ove godine!

7 ožujka, 2022 0 By Admin

2. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Jupiter u vašoj kući obaveza tijekom cijele godine je razlog zašto ste najsretniji kada je ljubav u pitanju. Otkrit ćete da će se vaš ljubavni život ovog dana okrenuti nabolje, jer sezona Riba doista podržava vašu potrebu za otvorenom komunikacijom.

Sve što ste zaista željeli od svog partnera, za ono što se osjeća kao zauvijek, je da otvori usta i kaže što im je na umu – što god to bilo.

A danas će upravo to učiniti vaš partner, koji vas je uvijek slušao i poštovao vaše osjećaje; podijelit će s vama nešto što o njima nikad niste znali, a nakon otkrića, bit ćete dovedeni do suza radosnica. Vaša sreća dolazi u obliku prelaska praga u vezi.

S obzirom da ste vas dvoje u ovome već duže vrijeme, osjećate se sigurno u prisutnosti jedno drugog i u zagrljaju. Ovaj dan će otkriti koliko je vaš odnos zapravo dobar, na način na koji ćete samo vas dvoje moći reći.

 

 

3. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Jupiter u vašem sektoru komunikacije čini sretnu godinu u ljubavi i jedan je od razloga zašto ste među najsretnijima.

Niste očekivali da će ovaj dan proći tako dobro, ali čini se da ste vi i vaš partner prešli na neki novi teritorij kada su u pitanju ljubav i komunikacija.

Najduže ste bili na kraj pameti, bili ste spremni baciti ručnik na ovu vezu i skoro ste spremni izaći kroz vrata.

A onda je sezona Riba krenula i odjednom i vi i vaš partner osjećate bolove suosjećanja. Čini se da ste oboje zainteresirani držati stvari zajedno, a to više nije san već aktivna potraga; oboje odlučite — naglas — da želite da ova romansa traje, da raste i napreduje.

Godinama je prošlo i oboje se slažete da tragični završeci nisu ono o čemu se radi. Na ovaj dan sami stvarate sreću tako što ćete se dogovoriti da ćete zadržati vezu. Dobro za tebe!

Stranice: 1 2