Evo zašto će OVA 3 znaka imati VRLO TEŠKU SEDMICU od 7. do 13. marta 2022.

Evo zašto će OVA 3 znaka imati VRLO TEŠKU SEDMICU od 7. do 13. marta 2022.

7 ožujka, 2022 0 By Admin

2. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ovaj tjedan vas dovodi u zabludu dok se jako trudite razumjeti veći smisao života i sve druge stvari koje vas mogu baciti u egzistencijalnu krizu. Problemi s mentalnim zdravljem kucaju na vaša vrata. Pa se pitate što, dovraga, radite ovdje i isplati li se sve toga.

Naravno, isplati se, Bik, i kao što znaš bolje od ikoga, radi se samo o tome da sve uzimaš dan po dan. Ne možete dopustiti da se sve raspadne samo zato što ste ljuti na svijet, a ovaj tjedan zasigurno izvlači vašu ljutnju i ogorčenost. Ljutite se na ljude koji ‘vladaju svijetom’ i pitate se kako su stvari izmakle kontroli.

Ovakvo razmišljanje postaje silazna spirala koja vas ironično vodi na bolje mjesto gdje možete razvrstati stvari prema onome što vam stvarno znače, za razliku od toga kako utječu na svijet u cjelini.

 

 

3. Ribe
(19. veljače – 10. ožujka)

Ovih se dana jednostavno previše toga događa i želiš van. To nije tako dramatično kao što zvuči, ali ozbiljno mislite da ne želite biti uključeni; dosta je i ovaj tjedan vas stavlja na kraj pameti.

Ako možete postaviti prepreku između vas i sve energije koja vas privlači, bit ćete u redu. Ali problem će biti samo u tome kako se odvojiti od tisuću trenutnih problema koji zahtijevaju vašu uključenost.

Obitelj ne zna što bi bez tebe, pa si ti osoba koja se koristi za ovo, ono i ono drugo. Ovaj tjedan, međutim, nije potpuni gubitak. Jer će vas naučiti kako se nositi s tim i iznenadit ćete se koliko ste zapravo jaki kada je u pitanju rješavanje nereda koje niste stvorili, a koje morate očistiti.

Stranice: 1 2