Život OVOG znaka se u idućoj sedmici potpuno mijenja! Imat će SVE! NOVAC, LJUBAV, USPJEH…

Život OVOG znaka se u idućoj sedmici potpuno mijenja! Imat će SVE! NOVAC, LJUBAV, USPJEH…

12 prosinca, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Vaš će se tjedan osjećati kao vožnja roller coasterom – gore na vrhu, dolje u sredini, a zatim ponovno gore.

Očekujte nalet pozitivne energije. Vaš će um biti spreman za ‘go-go go’ tijekom ovog tjedna. Imat ćete dovoljno fokusa i dobrih namjera.

Pokušajte se ne ometati trivijalnostima jer će vas one srušiti. Uživajte u tjednu, pokazalo se da je on prilično lagan za vas.

 

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Možda ćete započeti tjedan prilično loše raspoloženi i pasivno-agresivno čekati da vas netko razveseli. Pogodi što?

Postoji netko u vašem životu tko je tu za to, a želi biti. A što je bolje, željeli ste da vas ta osoba razveseli, dokazujući da je najbolja osoba u vašem životu i da vam je drago što je poznajete.

Ovaj tjedan donosi uvažavanje obitelji, prijatelja i romantičnih veza.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Jednostavno nećete odustati, iako se svi izgledi ‘osjećaju’ kao da su protiv vas. Ti znaš bolje; životno iskustvo vas je naučilo da ništa ne traje vječno — čak ni loše raspoloženje.

Iskoristite ovaj tjedan da osvježite svoje ciljeve.

Ako do sada niste dobili ono što ste željeli, uvijek postoji novo vrijeme. Ostanite pozitivni – odgovara vam.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Uz toliko lunarnih tranzita koji se odvijaju ovog tjedna, bit ćete duboko zamišljeni i zbijeni, kod kuće, uz lijepu, dugu pauzu od svijeta.

Ako morate raditi (kao što svi mi radimo), poslat ćete u sebe svoje varalice, da tako kažemo, jer će vam srce biti kod kuće, dok vaše tijelo obavlja svoj očekivani posao.

Ovo je također tjedan u kojem spajate dva i dva; ono što nekada nije imalo smisla, sada vam otkriva svoju pravu prirodu. Sada razumiješ.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Ego se rasplamsa i umire ovog tjedna, dok se upuštate u bezbrižne bitke i razgovore koji su vam pomalo duhoviti i pretenciozni.

Očekujte žestoku svađu – sve sa smijehom u glasu i ustupkom u srcu. Nije vas briga hoćete li ‘pobijediti’ ovaj tjedan, jer ste raspoloženi lagano i živahno.

Ako vas netko previše gura, možete postati razdražljivi i nepristojni pa pokušajte ostati slatki, ako je moguće.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Ovaj tjedan u vaš svijet donosi poraženu ostavku jer shvaćate da se određene stvari jednostavno neće promijeniti. Ono što je najbolje ovog tjedna je da ne projicirate katastrofe.

Prošli ste kroz težak period, ali to ne znači da će tako i ostati. Umorni ste od toga da budete ‘jaki’ i treba vam odmor. Učini samo to. Odmorite se, ali ne dopustite sebi da idete tako daleko da ne možete pronaći put natrag.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Ovaj tjedan može se pokazati kao vrlo dobar za vas, jer se čini da ćete završiti nešto što ste započeli, a spoznaja da je to sada van puta oslobađa vas psihički i fizički.

Dobar je osjećaj znati da je nešto u vašem životu završeno. To stvara prostor za nove snove. Vaš će um biti zaokupljen mislima i kreativnim nastojanjima od sredine tjedna nadalje.

 

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Ovaj će vas tjedan imati tako vatreno i zastrašujuće raspoloženje da ćete više nego vjerojatno preplašiti sve oko sebe.

Volite biti na svom mračnom mjestu i ne želite da vas ometaju. Nije kao da ste na rubu litice- dovraga, samo ste u svojoj glavi i vrtoglavo se smijete nekim bolesnim stvarima koje tamo lebde.

Hej, vrijeme je za tvoj kraj godišnjeg odmora. Ti radiš!

 

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Kako god bilo najviše vjerujete sebi i svome instinktu. Zar je moguće da ćete ipak bez previše sumnje povjerovati nekom drugom!?

Zar vi koji ste toliko oprezni kada su u pitanju drugi ljudi i informacije koje šire. No dobro, kako god bilo, sve što čujete uzmite ipak sa rezervom, jer svaka medalja ima dvije strane!

 

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Ovaj si tjedan u dobroj poziciji, jer sve je u tvom svijetu dobro i kako stvari sada izgledaju, dobro će ostati sve do kraja tjedna.

I u prošlosti uvijek je bila dobra atmosfera, a čini se da je još uvijek dobra. Slobodno vrijeme od teškog rada će vas pomladiti za teži rad u budućnosti — upravo ono što želite!

(Potpuno ozbiljno, uvijek želiš posao!)

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Progone vas stare uspomene, ali imate način da uzmete ovakve stvari i pretvorite ih u kreativne projekte.

Ako ste pisac, bit ćete zaglavljeni sa svojim mislima, bilježeći svoj put kroz tjedan. Dobar je tjedan i za roditelje.

Vaša djeca će biti posebno pažljiva prema vama, a koji roditelj to ne voli!?

 

 

Riba
(19. veljače – 10. ožujka)

Ovaj tjedan nema odmora za umorne, ali hej, prijavili ste se za ovakvu vrstu posla, a to je vrsta koja kaže, “nema pauze za vas!”

Ipak, u svemu, sudjelovanje je ono što vas čini sretnim i bit će dosta uključenosti ovog tjedna. Do četvrtka ćete se možda osjećati pomalo obrambeno i slomljeno, ali nije ništa što dobar san ne može izliječiti.