OVA 3 horoskopska znaka će IZBJEGAVATI LJUBAV POD SVAKU CIJENU tijekom konjukcije Merkura sa Saturnom od 7. marta 2022.

OVA 3 horoskopska znaka će IZBJEGAVATI LJUBAV POD SVAKU CIJENU tijekom konjukcije Merkura sa Saturnom od 7. marta 2022.

6 ožujka, 2022 0 By Admin

2. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Odabrali ste savršenog partnera koji ima sve za njih izvana, ali iznutra, oni su emocionalno nedostupni. A sa Saturnom koji iscrpljuje vašu želju da pogurate brojčanik naprijed u sektoru vašeg osobnog vlasništva, također vam ne smeta što možete ne povezivati ​​se ni na jednoj razini. Nedostatak intimnosti – odluka koju je donio netko drugi – je način na koji izbjegavate ljubav pod svaku cijenu.

Postoji razlog zašto volite nekoga koga ne možete imati, a to je zato što on ne postoji. Ne kao osoba s kojom možete kontaktirati, to je sigurno. Ovo ti treba, to je tvoj bijeg od formalnosti stvarnog svijeta. Možda ste čak i u predanoj vezi.

Možda čak volite biti u ovoj predanoj vezi, ali to vas neće spriječiti da zadržite ljubav koju imate prema osobi za koju vam stvarno nije stalo je li ona u vašem životu ili ne.

Zapravo, ako dođe do guranja, ne želite fizički odnos s tom osobom. Sve je u mašti.

Ne moraju vas poznavati i ne moraju vam uzvratiti ljubav, što je zgodno s obzirom da ih vjerojatno nikada nećete upoznati. Ovo je tvoja zabava, Jarac. Vi birate kako ćete živjeti svoj život. Kada je dobrota u životu oskudna, uzimate ono što možete dobiti – čak i ako to nikada neće postati ‘stvarno’.

 

3. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Saturn je u vašem horoskopskom znaku, a ovo je težak za nošenje. Usamljen je i jalov, a kada je u pitanju ljubav bilo koje vrste, lako je izbjeći ljubav pod svaku cijenu jer nikad ne osjećate da dobivate ono što trebate ili želite od druge osobe.

Ne samo da volite nekoga koga ne možete imati, već je to i vaš omiljeni način da volite nekoga.

Znajući da vam nikada neće uzvratiti ljubav daje vam određenu vrstu slobode – pritisak da ih upoznate je isključen, pa ćete, ako ste fantazist kakav svi znamo da jeste, biti više nego sretni što ćete ostati unutra tvoj um gdje se ostvaruju svi najbolji snovi.

Tko treba uspostaviti odnos kad svi znamo da su odnosi pogrešni. Vaš um, međutim, nije – sigurno ne kada vaša opsesija prevlada i inzistira na tome da vam pruži zadovoljstvo. To je stvar s umom Vodenjaka; vi ste fantasticno nadareni kada je fantazija u pitanju, tako da u osnovi mozete voljeti bilo koga na svijetu, a da se ne morate bojati da ce uci u stvarnost. Realnost — uf!

Stranice: 1 2