3 horoskopska znaka čija će se LJUBAVNA VEZA RASPASTI tijekom ulaska Marsa u Vodenjaka počevši od 7. marta 2022.

3 horoskopska znaka čija će se LJUBAVNA VEZA RASPASTI tijekom ulaska Marsa u Vodenjaka počevši od 7. marta 2022.

6 ožujka, 2022 0 By Admin

2. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Nikada niste imali problema s razmišljanjem izvan okvira, a kada dođete na mjesto gdje Mars u Vodenjaku vlada vašim neposrednim svijetom, uskočite u priliku da uzburkate stvari.

U vašoj vezi – ili u onome što je od nje ostalo – oboje se osjećate kao da ste došli u ćorsokak. Stvari jednostavno nisu tako dobre kao što su nekad bile, a čini se da ste samo vi, Škorpione, spremni učiniti nešto po tom pitanju.

Ne volite gubiti vrijeme i u ovom trenutku osjećate da vam veza u kojoj se trenutno nalazite isisava i uzurpira dragocjene minute vašeg vremena na zemlji – minute, sate, tjedne i godine koje nikada nećete dobiti leđa. Vrijeme je.

Osjećate to u svojoj duši, a uz pomoć Marsa u Vodenjaku planirat ćete kraj veze u kojoj ste… danas.

 

 

3. Ribe
(19. veljače – 10. ožujka)

Posljednja stvar koju ste ikada željeli proživjeti je vlastiti raskid jer osoba koju ćete ostaviti je osoba koju ne samo da volite do smrti, već je to netko s kim ste očekivali da ćete živjeti cijeli život.

Ipak, stvari nisu izgledale kao bajkovita romansa na koju ste računali, a sada, ako je ne prekinete, zaglavit ćete s vezom koja je ozbiljna nula u svim segmentima.

Vi se čak ni ne svađate; samo ste se u komadiće dosadili, a to vam oboma počinje ići na živce. Mars u Vodenjaku vam daje do znanja da je u redu prekinuti vezu.

Niste potpisali ugovor koji inzistira na vašem nedostatku sreće; a opet, to je sve što trenutno imaš. Vrijeme je za skok, Ribe.

Stranice: 1 2