3 horoskopska znaka čija TAJNA VEZA ZAVRŠAVA tijekom konjukcije Marsa s Plutonom počevši od 6. marta 2022.

3 horoskopska znaka čija TAJNA VEZA ZAVRŠAVA tijekom konjukcije Marsa s Plutonom počevši od 6. marta 2022.

5 ožujka, 2022 0 By Admin

2. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Zapitajte se: zabavljate li se, jer nekoga varate i imate aferu s nekim drugim?

Je li to ono što ste željeli i je li vam udobno sa svim lažima i obmanama koje trebate pratiti dok se šuljate s leđa i ulazite u zagrljaj svog ljubavnika?

Možda ćete se dobro zabaviti sa svime, ali osjećate da je kraj blizu, zar ne?

To je zato što je Mars u konjunkciji s Plutonom imao dosta onoga što nazivate ‘zabavom’ i sada je spreman okrenuti ploču protiv vas. Jeste li mislili da se možete izvući s ovim?

Očigledno jesi, zbog čega bi kraj iznenađenja koji dolazi trebao izgledati kao pravi šamar. Za tebe će se saznati, Djevice, i neće biti lijepo.

 

3. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Razlog zašto će vaša tajna afera završiti je taj što niste poslušali savjete prijatelja kada su vam rekli da će vam se cijela ova stvar razletjeti u lice ako ne budete oprezni. A, upravo to je ono što će se dogoditi.

Mars u konjunkciji s Plutonom je sve o neočekivanom; bio si arogantan, Škorpione – mislio si da ćeš se moći izvući. Uvijek mislite da se možete izvući, bez obzira na to što je ‘to’.

A sada ćete dvoje ljudi slomiti srca: osobi s kojom ste u predanoj vezi i osobi s kojom ste u vezi.

Sve se uvlači u tebe. Sljedeći put poslušajte savjete prijatelja. Ako savjetuju oprez, najmanje što možete učiniti je razmotriti njihove riječi.

Stranice: 1 2