Značenje imena VESNA i kakve su osobe koje nose ime VESNA!

Značenje imena VESNA i kakve su osobe koje nose ime VESNA!

3 ožujka, 2022 0 By Admin

Kakve su zapravo osobe koje nose ime Vesna

Kao i samo proljeće, Vesna je nježna, senzibilna i vrlo emotivna. Osim toga vrlo je suosjećajna i ima sposobnost suosjećati i sa onim osobama koje čak i nisu dio njenog života. Vesna je vrlo intuitivna i gotovo ju je nemoguće zavarati.

No, ako ju i prevarite, vrlo brzo će vas razotkriti i spoznati pravu istinu. Vesna svoje povjerenje ne poklanja lako drugim osobama. Potrebno je dosta vremena da bi poklonila svoje povjerenje, ali kada joj jednom postanete pravi prijatelj, imat ćete ju za cijeli život.

Vesna ne oprasta lako, ali ipak oprasta, no dva puta vam neće oprostiti i tada postoji mogućnost da izgubite njeno prijateljstvo. Vesna jako voli život, prirodu, sunce. Zrači toplinom i pozitivom i takvim stavom privlači i druge ljude.

Optimistična i vjeruje u bolje sutra. Vrlo je kreativna, ostroumna i vrlo dobar prijatelj, ali i ljubavni partner. U ljubavi Vesna kada zavoli, najčesće ostaje čitav život uz jednu osobu. No, ako veza ne uspije, patit će, ali ne dugo. Sirokih je pogleda na život i upravo zato smatra ako veza ne uspije da postoje opravdani razlozi zasto je to tako i kreće dalje.

Ono sto je najbitnije istaknuti je da je Vesna uvijek svoja. Postuje sve osobe, njihova misljenja i stavove, ali čvrsto stoji iza svojih misljenja i stavova. Druge će rado saslusati, čak i razmisliti da li možda grijesi u nečemu, ali nitko ne može utjecati na nju u tolikoj mjeri da ju promjeni. Vesna uvijek ostaje svoja.

Stranice: 1 2