Značenje imena KATARINA i kakve su osobe koje nose ovo veličanstveno ime!

Značenje imena KATARINA i kakve su osobe koje nose ovo veličanstveno ime!

3 ožujka, 2022 0 By Admin

Kakva su osobe koje nose ove veličanstveno i otmjeno ime!?

Prema istraživanju i vjerovanju, smatra se da osobe koje nose ime Katarina su vrlo intuitivne. Nije lako s Katarinom manipulirati, jer ima mogućnost osjetiti neiskrenost, laž i pretvaranje. Samim time smatra se da su vrlo inteligentne. Vrlo je mudra i dva puta razmisli prije nego reagira.

Taktične su i strpljive, te nemaju nagle i ishitrene reakcije. U poslu su veoma temeljite i ono sto rade, rade najbolje sto mogu i znaju. Teži ka dokazivanju i voli kada je u svemu najbolja. Sposobna je, hrabra i odvažna, pa samim time često se ispostavi najboljom, jer sve sto radi postiže sjajne rezultate.

Iskrena je i sirokog i otvorenog pogleda na svijet i život. Osjećajna je i suosjećajna i u svakom trenutku spremna pomoći i biti potpora onima kojima treba. Često je omiljena u drustvu i ima odličan smisao za humor. Obitelj joj je svetinja. Može vam sve oprostiti, ali ako joj netko dirne u obitelj, to ne oprašta.

Toliko je zaštitniči nastrojena za obitelj da će ju životom braniti ako treba. Obitelj je njen motivator, njena snaga i sreća i ako oni nisu sretni, ne može ni Katarinina sreća biti potpuna. Nije nametljivog duha i ne ide ka tome da uvijek bude u centru pažnje. Pažnje joj godi, ali sve u nekim svojim granicama.

U svemu se voli umjereno isticati, pa čak i kada postigne velike rezultate. Skromnost je njena velika vrlina kojom se krasi. Sretan je svatko tko ima barem jednu Katarinu u svome životu.

Stranice: 1 2