Značenje imena JOSIPA i kakve su osobe koje nose ime Josipa…

Značenje imena JOSIPA i kakve su osobe koje nose ime Josipa…

2 ožujka, 2022 0 By Admin

Da bi bila potpuno sretna, potrebna joj je slobodna. Ne voli da je sputana i da živi po nekim pisanim ili nepisanim pravilima. Odličan je organizator i u njenom životu ne trpi ni obitelj, ali ni prijatelji. Ako ju u tome ljubavni partner sputava i ne dozvoljava joj slobodu, u takvoj vezi postaje nesretna, nemirna i sitničava. Josipa zna svoje granice, zna što si može dopustiti, a što ne i na takav način i živi.

 

Sudbinska analiza

Ne smeta joj ništa što mora krenuti ispočetka. Održava svoju odlučnost i uživata u novim uspjesima. Pripada karijerama gdje je okružena ljudima. Voli da je u centru pažnje i voli da joj laskaju. Život gleda kroz šarene naočale. Stječe mnogo prijatelja.

Najčešće one prave prijatelje ima za cijeli život.  Kad bi moga biti na više mjesta odjednom, bila bi oduševljena i presretna. Njen duh je nemiran i tragajuć. Kreativnost je dio njenog bića. Nadaren je književnik i izvođač. Ikona je tvrdoglavosti. Nema ništa protiv da drugi ne podrže njene stavove i mišljenja, ali ne voli da joj nameću svoja i govore joj da nije u pravu.

Ona će ionako napraviti po svome, bez obzira što joj netko rekao. Samouvjerena je i vjeruje u sebe. Vjeruje u svoj instinkt, intinutivnost i šesto čulo. Posve opravdano Josipa ima takav stav, jer vrlo rijetko griješi i donosi pogrešne odluke. Vrlo je uspješna u svemu i u njenom života nema puno krivih poteza i pogrešnih koraka.

Josipa je prilično samozatajna i oprezna. Najčešće svoje tajne ne povjerava nikome. Voli otputovati u svijet mašte i prepustiti se maštanju. Josipa je vrlo emotivna i u stanju je u jednoj minuti i smijati se i zaplakati.  Osjećaj za analiziranje života joj je vrlo jak. Poznata je kao razumna osoba.

Stranice: 1 2