Za OVA 3 znaka mjesec Mart će biti IZRAZITO TEŽAK i ujedno NAJTEŽI mjesec u cijeloj godini!

Za OVA 3 znaka mjesec Mart će biti IZRAZITO TEŽAK i ujedno NAJTEŽI mjesec u cijeloj godini!

2 ožujka, 2022 0 By Admin

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Mart sa sobom nosi osjećaj nestrpljenja prema vama, Vagi. To je jedan od onih mjeseci koji uvijek povezujete s frustracijama koje ste osjećali u prošlosti. Vaša glavna briga ovog mjeseca je u obliku pitanja: “Zašto nisam na mjestu na kojem želim biti?”

Nešto je turobno u ovom mjesecu kao da posljednja zima želi konačnu bitku s tvojom dušom prije nego što nam Sunce donese proljeće i obnovu.

Dobro se slažete s godišnjim dobima, ali to ne mora značiti da volite tok. Ovo je mračno vrijeme, a vi niste mračna osoba. Ne osjećate se kao kod kuće tijekom ove mračne, depresivne sezone i to će utjecati na vaše raspoloženje i odnose s drugima.

Vi ste jedan od onih ljudi koji više vole prezimiti zimu, a budući da to ne možete učiniti, svoje zadatke morate obavljati kao i obično. Držite se, dani sunca i svjetla su odmah iza ugla.

 

 

Riba
(19. veljače – 10. ožujka)

Ova mračna sezona je i depresivna i vaša, što znači da je veći dio mjeseca Sunce u Ribama – vašem znaku. Iako vam to može donijeti radost i osjećaj obnove, ne osjećate da obnova može doći dovoljno brzo.

Osjećat ćete napade krajnjeg nezadovoljstva i frustracije tijekom ožujka. A većina toga će se vrtjeti oko ideje da iz nekog razloga vjerujete da ‘zaslužujete’ bolje od ovoga – što god da je ‘ovo’ za vas.

Za to ćete vrijeme preispitivati ​​mnoge stvari u svom životu, a jedna od njih bit će vaš obiteljski život, uglavnom odnosi s partnerom. Možda ćete biti agresivni ili nepotrebno neprijateljski raspoloženi prema ovoj osobi, što je njezin šok i tugu.

Ide vam puno bolje nego što mislite da jeste, stoga nemojte sve to odbaciti. Mart može biti težak, ali će se brzo kretati, dopuštajući proljeću da preuzme vlast, sa Suncem u Ovnu, počevši od 20. marta.

Stranice: 1 2