LJUBAVNI HOROSKOP za 21. Mart: Jedan znak će ZAPOČETI ROMANSU sa OSOBOM sa kojom sada ima PRIJATELJSKI odnos..

LJUBAVNI HOROSKOP za 21. Mart: Jedan znak će ZAPOČETI ROMANSU sa OSOBOM sa kojom sada ima PRIJATELJSKI odnos..

20 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Možda ste danas intenzivno usredotočeni na donošenje ljubavi kući. Istraživanje načina na koji vaša iskustva iz ranog djetinjstva postavljaju obrasce za vašu odraslu dob moglo bi vam pomoći da sada ostvarite veliki proboj u vezi. Iako može biti izazovno, dopustiti sebi da duboko utonete u te ranjive emocije i moglo bi vam pružiti uvide koji su vam potrebni da promijenite svoja romantična partnerstva.

 

 

BIK

Navala ljubavi danas bi se mogla vratiti u vaše neposredno okruženje. U nedavnoj prošlosti možda ste se mučili da se romantično snađete ili da sebe vidite privlačnom. Sada možete početi obnavljati svoje samopouzdanje tako što ćete se udobno smjestiti s ljubavnikom ili solo. Snažan temelj može vas osnažiti da krenete naprijed.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavni horoskop: Vaša jedinstvena želja da razmislite o svom putu kroz problem partnerstva mogla bi vas spriječiti da se danas usredotočite na bilo što drugo. Možda ćete se boriti da spriječite svoj um da opsesivno ponavlja detalje neke situacije koja uključuje ljubav i romansu. To je kontraintuitivno, ali uzimanje vremena od vaše željne analize zapravo može stvoriti prostor za ljubavne odgovore koji s lakoćom stignu.

 

 

RAK

Osmišljavanje vašeg ljubavnog života konačno može biti više isplativo nego frustrirajuće. Vaša bi romantična komunikacija mogla biti puno jasnija sada. Moguće je da ste rekli nešto neugodno ljubavniku ili ste čuli nešto što vam nije odgovaralo negdje u posljednjih nekoliko mjeseci. Ako vas ovakav nesporazum i dalje muči, započinjanje razgovora o njemu moglo bi vam donijeti potrebnu jasnoću.

 

 

LAV

Ljubavni horoskop: Dobiti ono što želite od ljubavnika danas vam može biti uvjerljiv poriv. Vaša čežnja za ljubavlju mogla bi se manifestirati u zahtjevu za konkretnim dokazom naklonosti vašeg partnera. Intenzitet vaših osjećaja može biti neodoljiv, ali možda ćete u konačnici shvatiti da nijedan materijalni objekt ne prenosi ono što želite više od razgovora. Razgovarajte prije nego što tražite bilo što.

 

 

DJEVICA

Vrijeme je da upalite ljubavno svjetlo. Ponovno možete pristupiti dijelu sebe koji zna da zaslužujete najbolje u životu od ljubavnika i svih ostalih. Možda je u posljednje vrijeme bilo teško povezati se s vašom unutarnjom sržom povjerenja u vašim odnosima, ali tamo gdje je romansa bila blokirana ili neugodna, vrata su sada otvorena i jasna. Prođite kroz njih ponosno!

VAGA

Ljubavni horoskop:  Otkrivanje dubine vaše duše može produbiti vašu vezu danas. Energija može biti nevjerojatno intenzivna.  Neki neugodni materijal bi mogao biti vidljiv, ali gledanje u njega izravno se isplati. Umjesto da se klonite otkrivenih istina, nastojte pažljivo slušati i bilježiti ono što ste naučili o stilu vašeg odnosa.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubav i život počinju se kalibrirati danas, konačno. Možda ćete otkriti da vam se samopouzdanje vraća punom snagom. To može pomoći da veza u kojoj se nalazite funkcionira lakše. Ako želite privući nekoga novog, pokušajte eksperimentirati s novim vrstama ukrasa – vjerojatno ćete biti zamijećeni!

 

 

STRIJELAC

Ljubavni horoskop:  Vaša podsvijest možda trenutno skriva neke tajne o vašem ljubavnom životu. Ako ste se trudili razumjeti problematično partnerstvo, ovo je sjajan dan za korištenje proricanja ili bilježenja snova kako biste otkrili put naprijed. Možete osloboditi zatvorene misli i emocije pomoću tarot karata ili drugih metoda koje vam pomažu pristupiti vlastitim dubinama. Uronite u ovaj materijal- tako možete poboljšati i izliječiti svoje odnose.

 

 

JARAC

Pripremite se ponovno sanjati velike snove, pogotovo kada je ljubav u pitanju. Vjerovati svojim instinktima možda je bilo izazovno u posljednje vrijeme. S povratnom intuicijom, koja vam daje do znanja što radite, a što ne želite, možete se osloniti na ono što osjećate ispravno na najdubljoj razini vaše duše – a ne na ono što vam drugi ljudi govore da učinite u vezi sa svojim odnosima.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ljubavni horoskop:  Vaši ciljevi u vezi možda su danas na vidiku. Kreativna suradnja s vašim ljubavnikom mogla bi se u ovom trenutku osjećati intenzivno, ali čarobno. Ako ste slobodni, dodirnite svoju društvenu mrežu da biste saznali kako se povezati s potencijalnim partnerom. Kakve god bile vaše trenutne romantične okolnosti, možete napraviti jasne i uvjerljive planove za svoju budućnost upravo sada – a zapisivanje vam može pomoći da to manifestirate.

 

 

RIBE

Sve ukrštene žice u vašim vezama s prijateljima ili sljedbenicima sada bi se mogle raspetljati, raščistivši zbrku. Ovo poništavanje može biti posebno osvježavajuće ako prelazak prstom po aplikacijama za upoznavanje ne ide onako dobro kako ste se nadali. Ako ste u vezi, možda biste oboje željeli više izlaziti i družiti se s prijateljima. Čak i najbliža veza ponekad mora izaći u zrak!