3 horoskopska znaka koji će KONAČNO IZLIJEČITI SLOMLJENO SRCE tijekom Sunčevog sekstilnog mjeseca od 3. marta 2022.

3 horoskopska znaka koji će KONAČNO IZLIJEČITI SLOMLJENO SRCE tijekom Sunčevog sekstilnog mjeseca od 3. marta 2022.

2 ožujka, 2022 0 By Admin

2. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Davno su prošli dani isprika i/ili pokazivanja skrušenosti kada je u pitanju osoba koja vas je povrijedila. U glavi ste pokrenuli niz scenarija; sve mentalne predstave koje se događaju na dnevnoj bazi, sve imaginarne situacije u kojima ova povrijeđena osoba iz prošlosti dolazi na vas da se ispriča i iskupi.

Ah, izmišljeni život – takav Strijelac prošlih vremena. Sunce sextile Moon prekinuo je vašu maštariju o isprikama s nekim stvarnim i relevantnim vijestima: možete imati zatvaranje koje želite ako otpustite svoju potrebu za tim. Pustite sve to i umjesto njega uzmite sve što vam zaista treba.

Kao, na primjer, samoljublje. Trenutak kada se oslobodite tereta grozote ove osobe je trenutak kada dolazite u dodir s time koliko zaslužujete više od ovoga. Ostani s ljubavlju, Strijelce. Ostavite strašnu potrebu za zatvaranjem u prošlosti.

 

3. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Kada je Mjesec u vašem horoskopskom znaku, stvari za vas postaju osobne. Ulaziti u svoje osjećaje nije uvijek ugodno.

Da ste znali da nikada nećete dobiti završetak na koji ste čekali — Bog zna koliko dugo — odavno biste odustali. Ali uvijek ste pretpostavljali da ćete dobiti ovo zatvaranje, i tako ste dopustili sebi da osjetite naglašenu bol srčane boli koju vam je ova osoba ostavila.

Sunčev sekstil Mjesec donosi novu misao: Ova osoba vam nikada neće dati ono što trebate, ni u zatvaranju, ni u ljubavi, ni u isprici – NIŠTA. Jednom kada ovo udari i utone, osjećat ćete se lagano i slobodno. Odjednom, zbog ovog tranzita, nećete vidjeti smisao u držanju za nešto što vam samo zadaje bol.

O čemu si, zaboga, mislio? Sada, učini sebi uslugu i nemoj se tući da nisi dovoljno brzo ozdravio. Radite svojim tempom, a to znači da ozdravljenje dolazi kada ste spremni. Sunčev sekstil Mjesec vam daje do znanja da ste zaista spremni.

Stranice: 1 2