PSIHO TEST! – Slika koju odabereš OTKRIVA TAJNU TVOJE DUŠE i tvoj KARAKTER!

PSIHO TEST! – Slika koju odabereš OTKRIVA TAJNU TVOJE DUŠE i tvoj KARAKTER!

1 ožujka, 2022 0 By Admin

DRUGA SLIKA:

Ako ste izabrali ovu sliku, to o vama govori da vi naprosto zračite od samopouzdanja. Vi točno u svako doba dana ili noći znate što želite, a što ne želite. Kod vas nema puno razmišljanja i dvoumljenja. Brzo donosite odluke, jer znate što želite. Imate čvrste stavove, mišljenje i jasne želje i ciljeve…

Vi iznad svega poštujete druge i njihove stavove. Vi ne smatrate da su stavovi drugih pogrešni, pa čak onda i kada su suprotni od vaših. Vi smatrate da svako ima pravo na svoje mišljenje, kao i vi na svoje i da nitko nema pravo analizirati ih i osuđivati ih. Iznad svega poštujete različitosti, jer smatrate da na cijelom svijetu ne postoje dvije indentične osobe i da se svi po nečemu razlikujemo. Također ste vrlo iskrena osoba.

Ne služite se ili rijetko se služite manipulacijama na način da ljudima govorite ono što žele čuti, a ne ono što zapravo mislite. Vi kažete onako kako mislite, jer svaka istina je bolja od bilo koje laži. To je do drugih kako će prihvatiti tu istinu i kako će se sa njom nositi. Zbog toga vas jedni vole, a drugi ne. Vole vas oni koji iznad svega cijene iskrenost, a ne vole oni koji će radije čuti laž i time zapravo lagati sami sebe umjesto da sagledaju realno situaciju.

 

 

TREĆA SLIKA:

Ako ste izabrali ovu sliku, to o vama govori da se veoma emotivna i nježna osoba. Vrlo ste skromni i realni. Ne zanosite se maštom nego živite realan život. Za sreću vam ne treba puno. U svakom danu vi pronađete puno razloga za sreću. Ali isto tako, jako malo vam treba i za tugu.

Zbog svoje emotivnost, sve vas dirne, povrijedi i rastuži. Sve primate srcu i sve teško proživljavate. Ali veliki ste borac. Ponekad se slomite nad nekom banalnom sitnicom i teško se oporavite, a ponekad prežite nešto na čemu bi se i oni najjači slomili. Koliko god da ste nježni, emotivni i krhki, s druge strane ste jaki, uporni i borbeni. Vječito je borba u vama između tog dvoje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vaša duša je čista koja nikome ne želi zlo, pa čak ni onima koji su vama nanijeli zlo. To ne znači da se ne znate naljutiti, ali vaša ljutnja traje kratko, a onda preraste u tugu. Vi se zapravo ne znate naljutiti onako jako. Za vas opraštanje nije stran pojam. Oprostite i onda kada ne bi trebali. Vaše srce, dobrota i duša su jako veliki.

Stranice: 1 2