PSIHO TEST – Izaberi konja i otkrit ćemo ti što te u PODSVIJESTI NAJVIŠE MUČI i BOLI! 99% TOČNO!

PSIHO TEST – Izaberi konja i otkrit ćemo ti što te u PODSVIJESTI NAJVIŠE MUČI i BOLI! 99% TOČNO!

1 ožujka, 2022 0 By Admin

DRUGA SLIKA:

Ako ste izabrali ovu sliku to onda znači da se vama roji na tisuće misli u glavi. Vrlo ste emotivni i sve duboko proživljavate u sebi. U odnosu sa ljudima ste pažljivi i dobro pazite što ćete i kako reći da nekoga ne bi slučajno provrijedili.

Često ste kroz život radili mnoge stvari za druge, dok je za vas jako mali broj ljudi bio tu kada te ih vi trebali. To vam stvara tugu, jer ste zapravo svijesni da se nemate na koga osloniti.Prema okolini to dobro krijete i ne progovarate o stvarima koje vas muče, ali jedino vi vrlo dobro znate što vam leži na duši.

Često razmišljate o nekoj dubljoj starosti i bojite se samoće. Bojite se da li će ikoga biti uz vas kada vam netko bude najpotrebniji. Bojite se nemoći i nemogućnosti da sami o sebi vodite brigu, a najviše od svega, da li ćete tada biti sami ili će ipak netko biti uz vas.

 

TREĆA SLIKA:

Ako ste izabrali ovu sliku to onda znači da vas muče neke situacije iz prošlosti koje vam ne daju mira i o kojima dosta često razmišljate. U prošlosti ste nekoga povrijedili ili napravili nešto loše zbog čega se kajete i to vam ne da mira. Oprostili si to niste, a samim time što o tome razmišljate znači da se jako kajete. Prošlost ne možemo mijenjati, ni učinjena djela.

Ali ako smo svijesni da smo pogriješili i ako se kajemo, to znači jako puno, jer to je pokazatelj da je u nama ostalo ljudskosti. Da bi s tim završili, pokušajte kontaktirati tu osobu i jednostavno recite sve što vam je na duši, da vam je žao i da se kajete.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Manje bitno da li će vam oprostiti. Bitno je ispasti čovjek u takvoj situaciji, ispričati, pokajati, a na drugoj strani je da li će ta osoba također pokazati ljudskost i prihvatiti iskrenu ispriku.

Stranice: 1 2