PORUKA MUDRE SOVE! Mudra sova otkrit će vašu BOLNU ISTINU, a onda vam poručiti nešto. Iznenadit ćete se…

PORUKA MUDRE SOVE! Mudra sova otkrit će vašu BOLNU ISTINU, a onda vam poručiti nešto. Iznenadit ćete se…

1 ožujka, 2022 0 By Admin

MUDRA SOVA 2:

Mudra sova vam poručuje da vam nedostaje samopouzdanja, vjere i sigurnosti. Toliko toga bi vi napravili drugačije, samo da vas nije  strah osuda drugih. Toliko bi toga i u prošlosti napravili, samo da vas nije bilo strah “što će selo reći.” Zar ne!?

To je potpuno u redu s jedne strane, jer nitko od nas ne živi sam i mora se prilagoditi okolini, kao što ne može ni raditi baš sve što bi želio i što nije ni malo primjereno. Ali vi… Vi ste toliko toga propustili iz tih razloga što niste trebali. Vi toliko toga niste napravili, jer niste znali kako će to izgledati u očima drugih.

Vas čitav život netko sputava, čitav život vam netko nameće svoje mišljenje, svoje stavove. “Nemoj tako, nego ovako. Nije dobro. Ne znaš ti.” i mnogo drugih situacija. Živite život kakav su vam nametnuli drugi, a ne onakav kakav ste željeli. Recite tome “dosta” već jednom.

Ne dopuštajte da drugi upravljaju vašim životom, vašim odlukama, vašim emocijama. Izdignite se iznad toga i imajte na umu jedno i zapamtite to. Nitko ne zna bolje od vas što je za vas najbolje. Ugodite sebi, a ne svijetu. Ovaj život živite prvestveno zbog sebe i zbog nekoliko dragih ljudi, a ne zbog drugih.

 

MUDRA SOVA 3:

Mudra sova vam poručuje i podsjeća vas da i vi imate život, da ste i vi nekome bitni i da su vaše želje i sreća  nekome najvažnije na svijetu. Mudra sova vam poručuje da je vrijeme da počnete malo više misliti na sebe i svoje potrebe, na svoje želje i svoju sreću.

Život prolazi pored vas ugađajući drugima. Na sebe uopće ne mislite. Uvijek vam je važnija sreća drugih. Uvijek druge stavljate ispred sebe. Dok svima ugodite i dok svima ugađate, proći će vam život. Sjetite se da i vi imate život i to onaj život koji nema reprizu. Vama je potreban odmor.

Potreban vam je predah. Umorni ste i iscrpljeni.  Lijepo je uvijek biti na raspologanju drugima, lijepo je pomagati, lijepo je misliti na njihovu sreću… Sve je to lijepo, ali samo pod jednim uvjetom!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ako pri tome ne zaboravite potpuno na sebe!

Stranice: 1 2