IZABERI jedno VATRENO SRCE! Jedno je znak FATALNOG SUSRETA, a jedno POMIRENJE sa BIVŠOM LJUBAVI

IZABERI jedno VATRENO SRCE! Jedno je znak FATALNOG SUSRETA, a jedno POMIRENJE sa BIVŠOM LJUBAVI

1 ožujka, 2022 0 By Admin

DRUGO VATRENO SRCE:

Ako ste izabrali ovo srce, to onda znači da ste nesretno zaljubljeni i u tišini patite za nekim tko nikada neće biti u potpunosti vaš. Osoba za kojom vaše srce pati,  ne želi biti sa vama ili možda čak ne može iz određenih razloga.

Vi ste imali povremene “romanse” sa tom osobom, možda vam je bila data i neka nada, vjerovali ste u vas, u vašu ljubav… Ali ništa vam taj odnos nije dobroga donio. Sve što je donio su suze, patnja, bol i saznanje da ćete još dugo biti zaljubljeni.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Koliko god da se jedan dio vas nada, ta ljubav nikada neće ispuniti vaša očekivanja i želje. Može vam u budućnosti donijeti još pokoji sretan zajednički trenutak, ali budućnost s tom osobom nećete imati.

 

TREĆE VATRENO SRCE:

Ako ste izabrali ovo srce, ono je znak pomirenja sa bivšim partnerom i obnavljanjem bivše veze. Vaša veza nije tako davno završila. Moguće da ste se znali povremeno i sastati ili se čuti nakon što ste prekinuli. Iako ste vi htjeli pomirenje, do toga nije došlo.

Ne još! Vi ste bili strana koja je bila ostavljena. Bez obzira što vas je bivši partner povrijedio i ostavio, vi i dalje gorite od ljubavi i sanjate da će vam se ipak jednom ponovo vratiti. Vaš partner je bio u stanju u kojemu nije ni sam znao što zapravo želi. Moguće da se pojavila i treća osoba između vas pa je to utjecalo na vaš prekid.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

No u ovom vremenu u kojemu vi niste prisutni u njegovom životu, shvatio je zapravo koliko mu nedostajete i značite. Vama slijedi pomirenje sa bivšom ljubavi. Vaša voljena osoba će se pokajati i uvjeriti vas da vas i dalje voli.

Stranice: 1 2